От х:

Днес в x:

Плейбоят на Република заби и бетонно кръгово

Мерцедесът на плейбоя бе скочил върху кръговото

Бат Сали, който не пропуска хубава жена, днес се поувлече и заби нещо в среден род. Мерцедесът на изглеждащия здраво почерпен мъж, се разби в кръговото на ВиК, като потърпевши се оказаха както шофьора, Бат Сали, така и неизвестен негов спътник, оставил само кръвта си по еърбега до шофьорското място. Самият Сали бе чукнат/треснат и ударен според различните обяснения на тумбата роми от Република, придружили пишман шофьора до болницата.

Бат Сали се прибирал в квартала, по всичко личи от воайяж с жена/и/, след като публично заяви/неколкократно/, че не пропуска хубавица, а ако е баш хубавица, й дава 1000 евро! Признанията идваха за ужас на здрава циганка, която каканижеше разлютено срещу мъжа, журналистите, лекарите и световната конспирация на кръговите. Те явно се изпречвали точно на пътя на нейния Сали. И между другото, май е станало точно така. Мерцедесът на плейбоя идвал по Ком към Република, когато водачът явно пропуснал или не видял изпречилото се кръгово и се нацепил фронтално в него. Колата прескочила половин метър бетонен бордюр и цъфнала отгоре на кръга с доволно разбита предница и задница. Хубавата и вече зяносана колица чак нажали и случайните минувачи, които спираха да поцъкат съжалително с език. Единственият, на който не му пукаше, бе окървавеният 40-годишен плейбой. Той публично се обясняваше в любов на цялото женско съсловие в Хасково и по всичко личеше, че няма търпение да се върне там, откъдето явно е станал преди малко-маса. Ченгетата обаче го бяха завлякли в болницата за кръвна проба за алкохол. Салито бе със сцепена устна и не можеше да духа на дрегера. На логичния въпрос пиян ли е, Сали смери под око питащия и без да казва „да” или „не” , уточни „щастливо”.

Щастливо пияният ще чака пробите, които обаче могат да се позабавят доста, понеже се правят чак в Стара Загора. От известно време хасковското ОД на МВР няма химик/поради съкращение на щата/ и цялото уж бързо производство за пияни водачи минава през забавянето на старозагорските проби.

Г.Христов

Мерцедесът бе разбит отпред и отзад
Както и водача и неговия спътник, оставили кръвта си по еърбеците

Мерцедесът идвал по Ком
...и взел на таран половин метровия бордюр
Бат Сали не го вълнуваха коли, а само жени
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

  • 1
    Ев
    Евертъна
    1 -5
    00:37, 27 сеп 2014
    А помните ли, как в Хасково се палеха джамиите и с... Виж коментара
    • Ya
      yarrak
      1 -2
      10:45, 27 сеп 2014
      Byagast ne samo ot islyama , a ot STRAH kakto vsi4ki vas
  • 2
    Os
    OSMAN OT HASKOVO
    0 0
    11:42, 30 сеп 2014
    Egatti i budalata bil mi pleyboyat,pleyboy v budaleviyat smisil,tozi e supar aptal kakiv ti pleyboy,6matka i tuturutka ot klasa,bat sali hahahaaaaaaaaaaaaaa mnogo mi e sme6en toya ba
  • 3
    Os
    OSMAN OT HASKOVO
    0 0
    11:47, 30 сеп 2014
    Do adres-evertina,abe eyyy budala zagubena i zamaena ne obijday islyama 4e 6te ti raskataya familiyata nema da me useti6 i nema da razbere6 ot kide 6te ti svyatna 6amara,tolkova neo4akvano 4e 6te bega6 kat div zaek,mama ti mrisna gyavur takiv,zatova li velikata osmankata imperiya e bila na vlast 700 god. I tvoyte prababi kakvi sa gi 4ukali pak turtsi,a ti se misli6 za bilgarin da go duh.s bokluk mama ti dolna...obadi mi se kato doyde6 v Haskovo da ti prisna praznata krotuna pilna sis slama kakvato krotuna e pilna na vseki edin bilgarin,tuk v bg se fukate no v evropa vi treparat mirizlivite ga6ti i se molite na turtsite da vi vzemat na rabota va6ta mama dolna...vas samo ,, turtsiya ,, 6te vi opravi no tirpeniyeto e Zlato...
  • 4
    Va
    vasil levski
    0 0
    21:44, 30 сеп 2014
    vasil levski e kazal dela trabvat a ne dumi vie vav balgaria ste kato jeni zatovaste obreceni ot gospoda predateli
Последни новини