От х:

Днес в x:

Канят бизнеса на среща в Димитровград

Среща-разговор с евродепутата Светослав Малинов организира на 27 септември (събота) от 14.00 часа в кинозалата на комплекс „Планета Пайнер” регионалният председател на КРИБ за област Хасково Стефан Димитров

Среща-разговор с евродепутата Светослав Малинов организира на 27 септември (събота) от 14.00 часа в кинозалата на комплекс „Планета Пайнер” регионалният председател на КРИБ за област Хасково Стефан  Димитров. На нея ще присъстват представители на бизнеса.

Срещата се организира в изпълнение на една от основните политики на КРИБ – да бъде чут гласът на българския бизнес, коята е и сред приоритетите на Стефан Димитров. Години наред, в качеството си на регионален председател на конфедерацията, като кмет на Димитровград и сега в качеството си на председател на Общински съвет, Димитров работи за подобряване на бизнес климата в страната и региона, за създаването на нови работнии места и за по-добри условия за развитие на селското стопанство.

Целта на срещата е да се представят проблемите и вижданията на индустриалците и всички да се обединят около една обща стратегия за постигане на прогрес на българския бизнес.

Светослав Малинов е български политик от партия „Демократи за силна България”. Той е депутат в Народното събрание в периода 2005-2009 г. и част от Европейския парламент от 2009 г. досега. Той е член на комисията по култура и образование и заместник в комисията по промишленост. Подкрепя идеята за промяна в българското образование с оглед на това те да отговарят на нуждите на бизнеса.

Платен материал.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини