От х:

Днес в x:

„Мега спорт“ позлатиха Хасково

Състезателите от „Мега спорт“ се представиха отново блестящо по време на V Международен турнир по аеробика „Plovdiv cup 2014" и позлатиха Хасково.

В родния си град момичетата и момчетата на треньорката Мартина Маринова се завърнаха с 8 медала-4 златни,2 сребърни и 2 бронзови. 

Една от най-силните състезателки на „Мега спорт“ Борислава Иванова, която традиционно удря конкуренцията в земята в категория индивидуално момичета 9-11 годишни, този път допусна грешка изпълнение на съчетанието си, което й коства златото. Боби остана на трето място. В тандем с Александър Ангелов обаче извоюваха второто място при смесените двойки на възраст между 9-11 години. Компенсацията за усилията при подготовката им обаче дойде, която излязоха заедно с Алекс Ангелова. В категория тройки 9-11 г. тримата грабнаха златото.

На трето място се класира и петицата на „Мега спорт“ Кристина Добчева,Дамла Арабаджи,Никол Стоименова,Ванина Тодорова и Павела Митева.

При възрастовата категория 12-14 годишни Симона Благоева стана втора, съвсем малко не достигна на Християна Кайрякова ,за да стъпи на почетната стълбичка. Тя остана четвърта в класацията.

Първи в надпреварата при тройките в същата възрастова група се класираха Моника Мишева,Християна Кайрякова и Симона Благоева с голяма преднина от второто място.


Групата при 12-14 годишните- Моника Мишева,Християна Кайрякова,Симона Благоева,Златина Тодева и Росица Ванчева също се класира първа.


Дарина Пашова се окичи със злато в категория индивидуално жени 15-17 години след перфектното си изпълнение,а тройката-Мария Ленкова,Габриела Черкезова и Дарина Пашова не се състезава поради контузя,въпреки шансовете за златния медал.
След медалите, завоювани в Пловдив, „Мега спорт“ посяга вече и към отличията на предстоящия Националния турнир в Боровец, който ще се проведе в средата на идния месец.

М. Манолова

 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Bs
    bsca
    19 -2
    15:10, 23 сеп 2014
    Браво !
  • 2
    32
    321
    5 0
    08:33, 24 сеп 2014
    браво на децата, успех и занапред им пожелавам. добре че от време на време има и добри новини

Още новини

Последни новини