От х:

Днес в x:

Слави Бинев: 5 октомври ще е деня на нашата победа над страха и отчаянието

Слави Бинев бе посрещнат от препълнена зала


„Днес сърцето ми пее от радост да видя толкова много патриоти заедно, защото мисията на нашето обединение е да съберем родолюбците и да ги поведем на един победен марш в името на България. На 5 октомври това ще бъде нашата победа над страха и отчаянието, защото там където отиваме пише „Съединението прави силата” , а само така можем да наделеем и да оставим на нашите наследници най- ценното – личния пример”- заяви в препълнена зала в Димитровград Слави Бинев – водач на листата на Патриотичния фронт за Хасково.

Представителите на родолюбивата формация бяха посрещнати от многолюдна тълпа по време на поредната си предизборна среща в областният град. Пред присъстващите те споделиха програмата на фронта за справяне с положението на финансов, културен и морален колабс в което е изпаднала държавата ни, след години на порочно управление. Те увериха симпатизантите си, че е изключително важно този път народа да гласува правилно, а това може да стане само с номер 24 в интегралната бюлетина.

„Гласовете на нашите деца са тромпетите на нашата победа с която ще си върнем България. Защото те са тези на които сме длъжни да завещаем не територия, а родина, не порутени сгради, а домове на които да не са слуги, а горди собственици.- заяви на свой ред Павел Чернев – кандидат за народен представител на Патриотичен фронт НФСБ и ВМРО за София.

На събитието също присъстваха кандидатите за народни представители от листата на патриотичната формация, формирана около НФСБ и ВМРО за хасковска област – Христо Георгиев- ГОРД, Деница Жекова и Антон Андонов от ВМРО, Кръстьо Кръстев от НФСБ и други.

Платена публикация. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини