От х:

Днес в x:

Димитровград 2007 - с първо място в любителски турнир по волейбол

Момчетата от „Димитровград 2007“ се върнаха с купа за първо място от турнир за любители в Бургас


Пореден успех завоюваха димитровградския волейбол на любителско ниво. Момчетата от „Димитровград 2007“ се върнаха с купа за първо място от турнир за любители в Бургас.

В надпреварата участваха 6 отбора от градовете
Бургас, Айтос и Димитровград, които бяха разделени в две групи. След две  убедителни победи, димитровградчани очакваха другия финалист, който се  оказа отборът на „Красико“, победил другия бургаски тим на „Шарк“ в
оспорвана среща.

Финалната среща започна равностойно, но в края на
гейма, бургазлии поведоха с 23-20. Тогава димитровградчани постигнаха  драматичен обрат след 3 поредни блокади, с добра защита и две отлични атаки и спечелиха гейма с 25:23.

Вторият гейм започна с водачество на
„Красико“, но след първото техническо прекъсване, нашите момчета направиха серия от 7 безответни точки и пречупиха младия състав, изграден от юноши на „Лукойл нефтохимик“ – Бургас.

Момчетата от „Димитровград 2007“ бяха в състав: Запрян Запрянов, Радослав Бонев, Митко Димитров, Георги Георгиев, Александър Дафинов, Мариян Ангелов.

Това е вторият пореден спечелен финал за нашите момчета, след този в Стара Загора в края на месец май. Участието на отбора в любителската  лига „Волеймания“ се отложи за следващия сезон.

Другото наближаващо събитие е коледния турнир в нашия град, който миналата година събра 8
отбора с участници от Чирпан, Бургас, Пловдив, Първомай, Казанлък.

Награждаването на победителите в турнира

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини