От х:

Днес в x:

Да за Димитровград даде рамо на кандидата за народен представител Стефан Димитров

"Да за Димитровград" заяви подкрепата си за кандидата за народен представител от Реформаторския блок Стефан Димитров

Единодушна подкрепа за кандидата за народен представител Стефан Димитров, който е №2 в Реформаторския блок заявиха днес и от коалиция "Да за Димитровград".

С правото си на мажоритарно гласуване имаме възможност да изберем личност, която знае как и може, много е важно в новото Народно събрание да се работи, заяви Катя Панева от коалицията.

И добави: "За нас е крайно време нещата да се случат, да има една стабилност в страната и бизнес климат, за да се случат реформите - в здравеопазването, образованието, земеделието".

Димитров благодари за подкрепата и заяви, че "Да за Димитровград" одавна не е просто партия или коалиция, а визия за това, че Димитровград трябва да се развива.

В последните години Димитровград и Общината бяха пренебрегвани от големите партии, които забравят, че и тук живеят хора и те имат нужда държавата да им помага, заяви още кандидатът от Реформаторския блок. 

"С колегите коментирахме, че 7 са партиите в „Да за Димитровград”, 7 са в Реформаторския блок, 7 е номерът му в бюлетината, 7 са чудесата на света и е крайно време добрите чудеса да ни се случат тук и сега, каза още Катя Панева.

С правото си на мажоритарно гласуване имаме възможност да изберем личност, която знае как и може, заяви Катя Панева

Днес от коалицията организираха за членове и симпатизанти празник в димитровградското село Добрич по повод Независимостта на България, която отбелязваме на 22 септември. На сцената се изявива певицата Илка Александрова, Лушка и Тончо Тоневи, самодейци от читалищата "Нов път 2009" и "Просвета 1896" - Меричлери, както и изпълнителите Нора и Вера. А най-малките забавляваше с фокуси магьосникът Теос.

Платен материал.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

"Да за Димитровград" пожела успех на Стефан Димитров
Днес от коалицията организираха за членовете и симпатизантите празник в димитровградското село Добрич по повод Независимостта на България, която отбелязваме на 22 септември

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини