От х:

Днес в x:

Подарихме на Левски най-лесната победа над червени фланелки от 2 г. насам

Левски просна Хасково и разпра мрежата му от голове


Хасково зарадва Левски с дефицитна за последните им две години победа над червени фланелки, като буквално им се даде с 1:4. Мачът бе най-безличния откакто Хасково играе в елита, което само по себе си е постижение на фона на многото слаби мачове на нашите в 9-те изминали кръга на А група. За цялото първо полувреме домакините не отправиха нито един удар, не само в очертанията, ами и по посока вратата на гостите. Или както красноречиво обобщи треньорът Димчо Ненов след края на мача – „Не можахме два паса да си подадем”. Горкият вратар на Хасково Боян Пейков бе обект на приближаване от 20 души на терена-и сини и червени му пращаха топки, тези на първите просто бяха малко по силни. Непрекъснатото връщане назад така изнерви публиката, че още в 15-тата минута 2-то хиляди хасковлии бяха тотално отнесени от гласовитите 200 привърженици на Левски. На терена пък Левски ни отнасяше.

Сините играеха като бикове видели червеното и ни подпукаха още от самото начало. След няколко карамбола дойде фаталния-в 25-тата минута скоростен пробив отдясно на защитата остави хасковските играчи като побити колчета, а между тях в пеналта нахлуха 4-ма нападатели на сините. Един засече топката в гредата, а отскочилата топка бе забита в мрежата като пирон в зелка от Луис Педро 0:1. В 39-тата минута трагедията стана пълна. Упражнението отпреди четвърт час бе повторено, Гаджев върза 4-ма наши, после като видя че Пейков е напуснал голлинията пробва да го прехвърли. Вместо да избие в ъглов, вратаря пробва да лови и сервира топката на крака на Домовчийски на метър пред празната врата-0:2. При този резултат свърши първата част. През това време единственият от домакините, който се опитваше да прави нещо смислено бе Диян Лозев, но крехката му физика не стигаше срещу яките защитници на Левски, водени вещо от бившия хасковски играч Борислав Стойчев.

През второто полувреме Димчо Ненов раздвижи играта с три смени-влязоха Недялко Хубенов, Дончо Атанасов и Владислав Узунов. И тримата показаха че не ги е шубе и налетяха към вратата на софиянци като унижени стършели. Публиката видя първите наши пробиви и първите удари, като един от тях заслужаваше да влезе. В 54-тата минута Хубенов вдигна чудесна топка за летящия Лозев, който от движение и от въздуха засече с десния крак, но за нещастие не уцели вратата. Хасково тъкмо живна, когато се погреба съвсем по провинциално му. След спорно положение за дузпа в наказателното поле на Левски, 7 наши почнаха да си хортуват със съдията забравили, че са там да играят футбол. Двама сини разглобиха оредялата ни защита и сервираха топката на Гаджев, съвсем сам около точката на дузпата. Той спря/едно докосване/ нагласи на левия/второ/, после на десния/трето/ и с четвърто докосване я ритна за 3:0. Можеше междувременно да изпуши и цигара докато някой наш се сети да му вземе топката. Само две минути по-късно последва скоростен пробив по левия фланг, центриране и резервата Антонио Аниете вкара красива с глава за 0:4. Едва тогава Хасково показа че има зъби, отличен фалц на Кричо Крумов нацели напречната греда, а скоростен пробив на Недялко Хубенов свърши с дузпа и червен картон за централния бранител на сините Аймен Белаид. За капак, нашите се скараха кой да бие дузпата. В крайна сметка надделя „човека на треньора” Емил Ангелов, който вкара за 1:4.

Загубата закотви Хасково на последното място с 4 точки от 9 мача, а Левски за пръв път помириса първа 6-тица в класиране. В следващия кръг Хасково 2009 гостува в София на Славия.

Г.Христов

.

Домовчийски вкарва най-лесния гол в кариерата си-от два метра на празна врата
Винаги ни изпреварваха
Лесно ни финтираха
...и получаваха цялото време и пространство на света да вкарват голове

Кирчо Крумов удари греда
2 хиляди души нямаха много поводи за аплаузи

200 от Левски тотално ги надвикаха
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (34)

  • 1
    Ан
    анонимен
    26 -15
    20:03, 20 сеп 2014
    Ненов вънка
    • По
      Порчо
      6 -4
      15:34, 21 сеп 2014
      Хасковлии са вечни донори и сателити на говедата от София. Вие какво очаквате? Дори ако беше станало някакво чудо, та да не ни вкарат гол, то ние сами щяхме да си вкараме.
  • 2
    Ив
    иван иванов
    40 -14
    20:14, 20 сеп 2014
    Слаб слаб треньор още по слаб отбор след поредния безличен мач срещу най слабия левски последните години.за тоя смешник ненов думата оставка не съществува,а и няма ръководители мъже който да му я поискат.7 загуби от 9 мача ако си човек които си държиш на името и професията ще си тръгнеш след 3-4 загуба ама той щял да работи.
    Хасково да не е академия за треньори .
    Оставка оставка до дупка трябва да му се иска.......
  • 3
    Ав
    Авджия
    13 -10
    20:16, 20 сеп 2014
    Оста
  • 4
    Ed
    EDIN
    7 -22
    20:16, 20 сеп 2014
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 5
    Jh
    JHB
    16 -35
    20:19, 20 сеп 2014
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • Sa
      SAMO HASKOVO
      12 -5
      12:05, 21 сеп 2014
      Samo haskovo samo chervenite flanelki bokluk grozen
  • 6
    Зв
    звяр
    11 -15
    20:35, 20 сеп 2014
    И червените фланелки, и привържениците на ЦСКА... Виж коментара
  • 7
    Зв
    звяр
    21 -16
    20:35, 20 сеп 2014
    И червените фланелки, и привържениците на ЦСКА пречат на отбора.Сигурен съм, че като играем с ЦСКА нито един няма да вика за Хасково.По-слаб мач и по-слаб отбор не съм виждал в града.Брак,брак и брак! Хаотични избивания, неточни пасове и липса на положения- как да вкараш гол!? Ясно е, че отпадаме, но поне да играят с дух и сърце... и да обиграват отбора за "Б" група.
  • 8
    Ан
    анонимен
    21 -9
    21:01, 20 сеп 2014
    Подкрепям Иван Иванов.Ненов трябва да бъде сменен след поредниа резил.Стига толкова.Трвбва ни нов трениор докато още имаме шанс.
  • 9
    Fe
    fen
    15 -8
    21:27, 20 сеп 2014
    Koga haskovo chte ima nov trenior i rakovodstvo
    • Ив
      иван иванов
      20 -3
      22:25, 20 сеп 2014
      Когато феновете ги изгоним тия с тояги.само немога да разбера тоя председател на фен клуба какъв го държи той се държи така като чели е на заплата в клуба.не се търси отговорност от футболисти ,треньори ръководство,а и на кой фенове е председател та те са шепа хора и то повечето деца.
  • 10
    Пр
    просто фен
    9 -6
    23:11, 20 сеп 2014
    Следващия кръг е дербито на опашкарите славия-хасково-3:0
  • 11
    Вс
    Всевишния Кенанец
    17 0
    01:39, 21 сеп 2014
    най-слабия мач на Хасково за изминалите поне 2 години, досега бях зад треньора, вярвах че къде малшанс, къде съдии, къде самочувствие, но това да не можеш да подредиш вече 9 мача тоя отбор е престъпление г-н Ненов, днес дали нямаше уговорка с Левски да им "полегнем" , но такова първо полувреме в което да не минем центъра, такъв съмнително слаб вратар, и този оше по-жалък Левски!!! Обърнете внимание на атаката, днеска чистенето на топката започна от първата минута, с такива задкулисни игри след 5 мача ще има 100 човека да ви гледат. Хвърляйте се здраво, знаем че няма пари,но поне не заблуждавайте публиката и вас самите с такава откровена порнография....дубъла се бори за първо място, мъжете не могат гол да вкарат! Сега ще видим и комедията със Славия, чичо Венци какво ще нареди, току сме взели 2 точки
  • 12
    Ка
    Каневец
    17 0
    09:26, 21 сеп 2014
    Не съм чак голям специалист и запалянко,но вчера погледах по телевизията мача с "Левски".От всички най-слаби неща на "Хасково" за мен най-слаби си остават треньорът , вратарят и духът на отбора.А те зависят преди всичко от ръководството на клуба.
  • 13
    Ma
    Manowar BG
    20 0
    10:04, 21 сеп 2014
    Пускайте си нашите момчета бе така и така ще отпаднем поне да поиграят в агрупа за която се бореха миналата година.
  • 14
    Ха
    Хасково
    10 -4
    10:22, 21 сеп 2014
    Христов всичко което си написал е правилно.Но трябваше да изтъкнеш че отборчето вече на Хасково е нещо като боксова круша.Защо? Защото и управата и треньорското ръководство са вече "бита карта " и трябва да си ходят.С трици маймуни не се хранят.Хасково просто няма потенциал с тези футболистчета да играе в А група.Защо? Защото се довериха на всевдо управници във футбола.Футбола в групата на професионалистите е съвсем друг.Време е пълна смяна на ТЛЕНЬОРИТЕ!!
    (
  • 15
    Vi
    vip
    11 -2
    10:39, 21 сеп 2014
    ostavka na momenta,i boikot na macha s cherno more s te ceni na biletite da gi napravqt 5lv
  • 16
    Ед
    един обикновен хасковлия
    13 0
    11:35, 21 сеп 2014
    ей това неуважение което вчера сътвори отборът на хасково просто мина върхът на наглостта ,пред толкова хора публика дошли да ги подкрепят ,тези момчета просто се изгавриха с нас..незнам защо се прокрадва в мен и мисълта че няколко момчета с основен лидер вратаря ..просто са получили финансов бонус за играта си..като си спомня вратаря какви положения е спасявал при предходни мачове ,вчера имах чуството че за пръв път застава на вратата..тъжно ,много тъжно и срамно...не го заслужаваме ние публиката..
  • 17
    Fe
    fen
    10 -2
    12:31, 21 сеп 2014
    За пьрви пьт Георги Христов стьпва на стадиона откак е дошъл в Хасково
    за да види любимия си отбор Левски на живо за който винаги е мечтал да види не само по телевизията.....така е споделил пред приятели...
    • Ха
      хаха
      6 -6
      12:57, 21 сеп 2014
      Объркал си се fen, Христов е такъв болен чорбар, че курбан ще даде ако някой бие Левски. Това че не го виждаш сред лумпенчетата на ЦСКА, не означава че не е червен. То много фенове на ЦСКА отказват да се афишират като виждат каква им е агитката.
  • 18
    Ка
    Каневец
    9 -1
    14:49, 21 сеп 2014
    Едно време викахме :"Само "Канев" и Митю Ганев!" И как няма да създаваш настроение за победа.Сега каквво викат...Нищо не викат.
  • 19
    Hs
    HS city
    9 -1
    14:58, 21 сеп 2014
    kazval sam go i predi nujni sa transferi i nov trenyor,E. Angelov REZERVA.
    • По
      Порчо
      8 0
      15:38, 21 сеп 2014
      Нужни са пари! Много пари!

      В тоя град само един човек има толкова, че и повече. Ама него не го интересува футбола.
  • 20
    Ле
    Левскар
    4 -9
    16:26, 21 сеп 2014
    "Хасково зарадва Левски с дефицитна за последните... Виж коментара
  • 21
    Ха
    хаха
    7 -3
    17:23, 21 сеп 2014
    Я припомни на Христов и на мен, за тази "победа". Да ми припомниш колко гола вкарахте? Не бяха ли 0. Ти 0:0 може и победа да го наричаш, не е като 3:0 например и нулата както винаги бе срещу името на Левски. Говедо с говедо, марш в месокомбинат Родопа!
    • Ле
      Левскар
      2 -6
      19:05, 21 сеп 2014
      Ами вкарахме 7 гола, а това че са от дузпи е друга... Виж коментара
  • 22
    Са
    само ЛЕВСКИ олеееееееееее
    11 -12
    17:50, 21 сеп 2014
    От кога селяните от аскуво започнахте да разбирате и от футбол?Напълно заслужена победа и напълно заслужено изпадане на аскуво във Б група.
    • ..
      ..
      7 -1
      22:43, 21 сеп 2014
      Името на града ни не е "аскуво", а Хасково!!! И това колко разбираме от футбол или не, теб не те засяга!
  • 23
    Дя
    дядо Йоцо
    7 -10
    17:58, 21 сеп 2014
    Честито изпадане във Б група,отбора не заслужава да е във елита-като ви казвах в началото,че отбора не е за А група вие ми слагахте минуси,хайде сега да ви е честито и догодина обратно във Б група
  • 24
    Об
    обратно в бургас
    4 -3
    21:53, 21 сеп 2014
    тоя(неноф) ве4е да си ходи към морето.вижда се 4е за никв не става.ебати бургаския бек.апак тия от ръководството да вземат да се стегнат не само да правят сметки колко фенове имало на ма4а и колко 6те приберат от билети.6тото сметките 6те им излезнат без кръ4мар ако така продалжаваме.
  • 25
    Об
    обратно в бургас
    0 -3
    21:55, 21 сеп 2014
    Я в устата ве наркоман.
  • 26
    29
    293193
    5 -2
    22:25, 21 сеп 2014
    ima6e mnogo izmekqri ot haskovo v agitkata na levski.ami i az sam fen na levski i si hodq na ma4ovete im.NO TUK SME XASKOVO!!!TOVA E
  • 27
    N-
    N-44
    1 -1
    22:08, 22 сеп 2014
    Da ve goliamata publika na govedski ama kak gi vratixme na kasite dolu ,,,,i biagat govedata kzl razhojdat se s 6alove i flanelki aluuuu tva da ne si na polianite na poduxuene taka da se razhojda6 govedce tuka vratim ....
Последни новини