От х:

Днес в x:

Катастрофата до Захарната роди нов фен на ББЦ

Икмет Мустафа


Катастрофа, станала преди дни на оживено кръстовище в Хасково, роди поредният последовател на партията на Николай Бареков в Хасково. Инцидентът, който влезе в криминалните хроники не заради големите щети, а заради факта, че кола се вряза в джип, управляван от водача на листата на ББЦ за Хасковски район Борислав Иглев, изненадващо се превърна в нетрадиционен предизборен ход.

Шофьорът на лекия автомобил, врязал се с повече от 90 километра в джипа на Иглев, имал книжка едва от месец и половина. 18-годишният Икмет Мустафа признава, че шофирал безразсъдно бързо и не успял да реагира.

„И двамата сме виновни. Но Иглев, вместо да мисли за скъпото возило,което пострада при удара, излезе и веднага ми се притече на помощ”, заяви младият шофьор Икмет Мустафа. Симпатията на младежа към водача на
листата на ББЦ се увеличила и когато разбрал, че Борислав Иглев е спортист,бивш състезател по бокс - спорт, който момчето тренирало доскоро.

„Може да се каже, че след катастрофата аз станах фен на неговата партия”, добави още Икмет Мустафа. 18-годишният младеж е от хасковското село Маслиново и на 5 октомври ще гласува за първи път.

Платена публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини