От х:

Днес в x:

И ССД застана зад кандидатурата на Стефан Димитров за депутат

И структурата на ССД в Димитровград застана зад кандидатурата на Стефан Димитров, №2 в листата на Реформаторския блок

Подкрепа за кандидатурата на Стефан Димитров, който е №2 в листата на Реформаторския блок в Хасковски регион, заявиха днес и от партия Съюз на свободните демократи /ССД/ в Димитровград. Това те сториха в декларация, която представи днес Велизар Чолаков.

"Убедени сме, че Стефан Димитров, воден от желанието за успешно социално, икономическо и културно развитие на Община Димитровград ще направи необходимото като народен представител за подобряване качеството и стандарта на живот на жителите в Общината", се казва в декларацията.

От ССД са сигурни, че Димитров ще защити исканията за по-високи доходи, за по-сигурен живот, европейско земеделие и създаване на нови работни места. Изразена че убеденост, че Димитров ще положи усилия за европейско образование за децата в България и връщане на професионализма в управлението.

"Надяваме се да видим Стефан Димитров сред новите депутати в 43-тото Народно събрание", заяви още Чолаков.

Димитров благодари за доверието и заяви, че категорично застава зад идеята да има общинско здравеопазване. То не може и не трябва да бъде заменяно от частни кабинети и болници, а здравеопазването има бъдеще в България, убеден е Димитров. Трябват реформи, но трябва и общинско здравеопазване, каза още кандидатът за депутат от Реформаторския блок Стефан Димитров.

Платен материал.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Велизар Чолаков и Стефан Димитров подписват декларацията за подкрепа

Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини