От х:

Днес в x:

ГЕРБ в Димитровград: №9 в бюлетината е отговорност и стабилно управление

Шефът на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов и евродепутатът Томислав Дончев бяха днес в Димитровград

Да гласуват на предстоящите избори за Народно събрание призова димитровградчани днес шефът на Предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Днес той бе в града, за да присъства на символичното откриване на новата шахматна площадка до детска градина "Радост". Да подкрепя начинанието в Димитровград бяха и водачът на листата на ГЕРБ за Хасковски регион Делян Добрев и кандидатите за депутати Евгения Ангелова, Владимир Митрушев и др. Тук бе и евродепутатът Томислав Дончев.

 "Много е важно да помислим за децата си и да не позволяваме демокрацията да се купува със страх, контролиран и купен вот. Нашата цел в тази кампания е да повишим избирателната активност", заяви Цветанов. И добави, че интерес това да се случи имат политическите опоненти на ГЕРБ.

Цветанов определи тази избори като исторически за България, защото предишните управляваши разчитаха само на популизъм, без да носят политическа отговорност.

"Ние искаме да заменим задкулисието с прозрачност, а хаосът - с отговорност", заяви шефа на Предизборния щаб на ГЕРБ. Според него, №9 в интерграната бюлетина е отговорност и сталибно управление. Цветанов пожела на партията пълно мнозинство в новото Народно събрание.

Мащабна кампания за саниране на панелните блокове е залегнала в прогламата на ГЕРБ, заяви водачът на листата в Хасковски регион Делян Добрев. Това ще стане с безвъзмездна помощ от държавата и при облекчени процедури, единственото условие е собствениците на апартаменти да дадат своето съгласие.

Според залегналото в програмата, освен саниране, е предвидено смяна на дограма на етажната собственост, ремонт на покрива, ремонт на асансьорите и на панелните конструкции, там където са нужни. За първите две години от ГЕРБ предвиждат да заледят 2 милиарда лева. С тях ще бъдат ремонтирани половината многофамилни жилищни сгради в България. Всичко зависи от активността на самите граждани, заключи Добрев.

"Вашият депутат, който е от Димитровград е Владимир Митрушев", заяви още на срещата в Димитровград Цветан Цветанов. Митрушев заяви пред димитровградчани, че тук са застанали хора, поемащи обещания, които могат да изпълнят.

Платен материал.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Митрушев заяви пред димитровградчани, че тук са застанали хора, поемащи обещания, които могат да изпълнят
Цветан Цветанов разгледа новата придобивка на Димитровград -шахматната дъска на открито
Цветанов се здрависа с кмета на Странско Фильо Стоев
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини