От х:

Днес в x:

Деца от Кърджали със сертификати след международен изпит по английски език

навечерието на новата учебна година 13 деца от Кърджали получиха сертификати за отлично представяне след международен изпит по английски език. Те са възпитаници на Езикова школа "Ралица Габер".

Тази година езиковото училище е подписало договор с Британика, най-големия оторизиран представител на Cambridge за България и образователен център по английски език. Максималният брой значки, които се дават като оценка от изпита, са 15. Повечето от половината от учениците в Кърджали са получили този максимален брой значки.

Изпитът на 13 ученици се провежда на 31 май 2014 година. Екип на Британика идва на място в школата.Децата сами изявяват желание за изпита и за допълнителната подготовка, която се изисква.„Учениците се отнесоха изключително отговорно и сериозно към изпита и постигнаха изключителни резултати - над 95% успеваемост. Повече от половината деца са с пълен брой значки. Всички са заредени с нови сили и добра енергия, за да започнат още една успешна година", сподели ръководителката на школата Ралица Габерова.

На тържеството по връчване на сертификатите бяха дошли и родителите на децата, които споделиха удовлетворението си от успехите им. В Школата се обучават деца от 2-7 клас.Възпитаниците са мотивирани да се занимават усилено с усвояването на английски език, което ще им даде възможност за по –добра реализация в живота.
Копирано от standartnews.com

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини