От х:

Днес в x:

Познато: Хасково 1 падна от Литекс, Хасково 2 ги би

Дубълът на Хасково/с бяло/ мачка който хване


Хасково е на път към велик БГ футболен куриоз -да изпадне като шампион. Уж по-добрия първи отбор, който определя съдбата ни в А група, се е закотвил на дъното и копае там. Вторият, уж по-слаб тим, е на върха в първенството на дублиращите отбори и като нищо, може да се задържи там до края на шампионата. Просто дубълът бие без да се интересува от съперника, а „първите“ падат от който и да е съперник. Така стана и през последните три дни. В неделя Хасково 1 падна от Литекс, като дори върлите фенове признаха, че е „само“ с 2:0. Днес дубълът би прочутата оранжева школа на Ловеч, със„само“ 2:1. Хасково водеше с 2:0 и изтърва още, преди в края на му върнат 1 гол. С победата момчетата на Живко Иробалиев делят върха с равен брой точки с Лудогорец-14, като след тях са всички останали сред които ЦСКА, Ботев, Локо ПД и София, Берое и прочие, от които мъжете падаха само като чуят първата буква от името им.

В Хасково 2 наистина са младежи/до 21 г/ но пък миналата година те бяха мъжете, които ни вкараха в А група. В днешния мач се разписаха рядко помирисващите първия отбор Бейсим Бейсим и Влади Узунов, асистент бе Атанас Чепилов. Силен мач изнесе и Димитър Алексиев. През втората част пък се прояви титулярът от миналата година Емил Данчев, който спаси 3 чисти положения за гол. Мачът се игра в Димитровград за да се пази Ямача за дербито на мъжете в събота срещу Левски. Няма да е изненада ако картинката се повтори- мъжете да паднат, младежите да бият. А Хасково да сътвори история.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ге
    Георгиев
    4 -11
    20:53, 16 сеп 2014
    Като играят повечето от 1-я отбор в 2-я това е нещ... Виж коментара
  • 2
    Пп
    ппп
    20 0
    22:49, 16 сеп 2014
    Защо не дадат шанс на тези млади момчетата,които вкараха отбора в А група а събраха разни елементи,които повече се разхождат по терена без никаква идея какво да правят с топката.Трябва хъс и желание за игра нещо,което в момента не се вижда в отбора....
  • 3
    Вс
    Всевишния Кенанец
    9 0
    10:44, 17 сеп 2014
    целия проблем е че Димчо Ненов не може да ги нареди, Алексиев си е централен нападател, не халф, Недялко Хубенов е перфектен по крилото, но не е централен нападател, Лозев трябва да е титуляр, Васко Велев играе прекалено назад, Дончо Атанасов може да играе като втрои нападател, не е халф, не му е мястото в средата на терена и поради тази причина Хасково много трудно вкарва голове, Емо Ангелов също е перфектен в атака, умее да се пребори за топката, да я свали , но няма на кой да я подаде! Призовавам треньора ... смело в атака, ясно е че без голове няма как да победим!
  • 4
    Fe
    fen
    1 -9
    11:15, 17 сеп 2014
    toto,toto,toto Виж коментара
Последни новини