От х:

Днес в x:

Сноудън: Слънчеви изригвания ще убият милиони хора

Слънчеви изригвания ще убият милиони хора по света, прогнозират сценарии на НАСА, цитирани от документите, разкрити от бившия агент на ЦРУ Едуард Сноудън.
Серията слънчеви експлозии били наречени с кодовото название “Килшот” (от англ. “убийствен изстрел”).

Според разкритите документи в американската космическа агенция още преди 14 години знаели, че природните катаклизми са неизбежни и ще загинат милиони хора, съобщава сайтът mkd-news, цитиран от "24 часа".

Били възложени няколко проекта на НАСА, които доказали, че ужасяващи слънчеви експлозии ще предизвикат срив на електрониката, ще настъпи недостиг на вода и храна, а достъп до природните ресурси ще имат само държавите от елита.

Същевременно двойно слънчево изригване достигна до Земята, съобщи НАСА. Изригванията били от едно и също място на Слънцето и станали на 7 и 10 септември.

НАСА успокои, че слънчевите частици няма да пробият атмосферата и не могат да наранят хората. Били обаче достатъчно силни да повлияят на горните слоеве на атмосферата, където са разположени комуникационни спътници и преминават джипиес, радио- и други сигнали.

От метеорологичната служба на САЩ предупредиха комуникационните и енергийните компании да следят за частиците.

Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Яр
    ЯРЪК
    1 0
    21:23, 15 сеп 2014
    Ще пострадат всички видове ******и и чифути.те нямат сили срещу магнитни полета и слънцето.арийската раса ще оцелее,защото сънцето е прародител само на нея.ето от какво се страхуват мръсните гадини и оборудват подземия с храни и запаси за да оцелеят.когато влезнат в тях трябва да ги затапим с бетон.
Последни новини