От х:

Днес в x:

150 кандидат-депутати от ГЕРБ нагазиха в калта да помагат на наводнените хора

Повече от 150 кандидати за народни представители от ГЕРБ чистят днес в наводненото село Странско, други селища на Димитровградско, както и в Симеоновградско. В помощ на пострадалите от наводненията през почивните дни, днес тук пристигнаха кандидати за депутати и доброволци от Пловдив, Стара Загора, Велико Търново, Смолян. Хората приемат много радушно помощниците.

Къщата, които чисти Делян Добрев, е на бай Жеко Жеков. Той заяви, че това е неговото момче и че досега е бил убеден комунист, но вече със сигурност ще гласува за ГЕРБ, защото това са хората с големи сърца, които са захвърлили удобствата в града и са нагазили в калта, за да чистят дома му.

Мария Иванова, в чиято къща чисти групата от Велико Търново пък каза, че това са едни от малкото патриоти, които са останали в България и които истински обичат родината си.

Делян Добрев заяви, че е в Странско за да помогне и че в никакъв случай това не е предизборна кампания, защото ГЕРБ не го прави за първи път. Бившият министър даде пример с потопеното село Бисер. Там хората пазят топли чувства към много бивши минситри, депутати и членове на ГЕРБ, които им се притекоха на помощ след бедствието.

Не може да се прогнозира по кое време ще се случат нещастията. Трябва да се обединим и да преодолеем щетите“, допълни Добрев.

Методи Андреев, също от ГЕРБ, каза, че ако някой счита действията на партията за предизборен трик, също може да се присъедини в почистването. „Нека всеки, който ни упреква, да използва същия трик. Трябва да загърбим политиката и да помогнем на хората“, допълни той

Бившият депутат от ГЕРБ и водач на листата в Смолян д-р Даниела Дариткова чисти в Мариино. Тя се чувства длъжна да помогне, защото през 2005 излязла от коритото си река е наводнила къщата на родителите й. Цветана Караянчева – кандидат от Кърджали, помага за почистването на дома на трудно подвижни хора.

Групите ще останат тук, докато бъдат почистени всички къщи.

ГЕРБ не провежда предизборни събрания и мероприятия, а помага на хората в беда.

 

 Платен репортаж.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини