От х:

Днес в x:

Иновативно: 3D Бойко Борисов на изборите

3D плакат на Бойко Борисов ще е акцентът на рекламната кампания на ГЕРБ за изборите на 5 октомври. Нововъведението беше демонстрирано от шефа на предизборния щаб Цветан Цветанов пред журналисти в партийната централа.

Всички водачи на листи ще са с видеовизитки, за да може да стигнат до възможно най-много български граждани. Симеон Велков, IT-специалистът разработил приложението, разясни, че става дума за интерактивен плакат, като апликацията може да бъде свалена на всички мобилни устройства. "Това нещо е използвано за кампанията на канцлера Меркел в предишни избори. В течение на кампанията то ще се актуализира редовно с нови видеа. Освен това, след като веднъж е инсталирано, не изисква мобилен интернет. Името на приложението е "ГЕРБ", добави той. Велков уточни, че плакатът може да бъде сканиран, а апликацията може да бъде свалена от Google Play за Android. По думите му приложението за Iphone ще може да бъде изтеглено след 7 септември. При сканирането на плаката с приложението, което в Google Play може да бъде открито под името ГЕРБ, изписано на кирилица, се стартират клипове, свързани с партията.

Освен на Борисов ГЕРБ пускат и 3D плакат със слогана на партията си за вота "Стабилна България. Време е". Насочен към него, таблетът, оборудван със специалното приложение, ще пуска отново клипа с Борисов.

Освен интерактивните плакати на партията, по инициатива на ГЕРБ е създадена и страница в социалната мрежа Facebook, чиято цел е да бъде повишена избирателната активност, но съдържа материали, които няма да агитират избирателите да гласуват за ГЕРБ, а за политическата сила, която предпочитат.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини