От х:

Днес в x:

Спират водата за два дни,ремонтират магистралния водопровод

инж.Кера Василева

От „В и К“-Кърджали съобщават,че на 10.09.2014 год. /сряда/ в 9.00 часа ще се спре водата от Напорен резервоар 13 000 куб.м, за да бъде извършено присъединяване на ново изграден довеждащ водопровод – реконструкция.

 

Уведомява абонатите, живеещи в:

  • Град Кърджали – централна градска част, кв. „Боровец”, кв. „Байкал”, кв. „Студен кладенец”, складово-промишлена зона „Изток”, кв. „Веселчане” - района между ул. „1-ви май”, „Трапезица”, „Огоста”, КАТ и река Арда, селата Сипей, Скърбино, Невестино, Солище, Иванци, Пропаст, Седловина, Крайно село, Срединка, Жинзифово и Рани лист, че до 21.00 часа на 11.09.2014 год./четвъртък/ г във водопроводната мрежа на тези населени места ще бъде спряно водоподаването.

 

Молим жителите на тези селища да се запасят с необходимите им количества за този период.

 

 

Извиняваме се на своите клиенти за причинените им неудобства.

 

 

 

 

 

 

Управител:

/ инж. К.Василева /

 

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    De
    Desi_1409727769
    5 0
    10:02, 3 сеп 2014
    Tva veche na kakvo prilicha predi 1 sedmica beshe kalna I vse edno cql mesec nqmashe voda tuikato ne se izpolzvashe, a sega uj se opravi I pak q spirat....... Taq durjava NIKOGA nqma da se opravi!!!
  • 2
    Gr
    Grajdanin X
    7 0
    10:36, 3 сеп 2014
    Uvajaema gospojo Vasileva, prez poslednite meseci demontrirahte nekompetentnostta na slujitelite si i svoeto. Kato grajdanin na grada ne mislq che izkazvam samo svoe mnenie no e vreme da si saberete chantichkata zaedno s podchinenite si i da hodite na selo da vadite voda ot kladeneca. Vidq se che ne moje da se spravite s vodosnabdqvaneto na grada. Na grajdanite im pisna da plashtat ludi pari za pumiqta koqto teche ot cheshmite ni, da be she bira ili uiski pak nqmashe da e tolkova skypo i nekachestveno. Proqvete poslednata gordost i si tragnete predi da podlutite do predel naselenieto i posle da se chudite kakvo tolkova ste napravili, ot sega da vi kaja nishto ne ste napravili i tam e problemyt. Blagodarq
  • 3
    Bi
    Bilgin
    5 0
    10:46, 3 сеп 2014
    veche zehte da se podigravate s horata.
  • 4
    Яд
    Ядосана
    4 0
    16:20, 3 сеп 2014
    Боже,боже,това вече не е истина.........не знам какво да кажа...наглеци...!!!!
  • 5
    На
    наблюдател
    1 0
    17:06, 3 сеп 2014
    Уважаеми граждани, не публикувайте и не четете 24 родопи и нов живот. Там може да намерите само лъжи,интриги и клюки.Публикуват само това което е изгодно на ЦК на БКП на хухленския псевдожурналист. рекетьори до безобразие
Последни новини