От х:

Днес в x:

Реформатор №1 Станислав: Иванов съм, но не съм Георги

"Станислав Иванов е достойният кандидат за депутат на Хасково. Смятам, че ако хората гласуват за него, няма да сбъркат. Това ще е със сигурност от полза на Хасково.“ Така представи водача на листата на Реформатирския блок за 29 МИР Станислав Иванов вторият в нея - опитният вече политик Стефан Димитров. Председателят на Общинския съвет на Димитровград отрече слуховете, че между двамата е имало надцакване и плащане за първото място.

Реформаторите регистрираха 10-членна листа за участието в предстоящия парламентарен вот. Трети в списъка е Диян Бояджиев, четвърта е Филиз Мехмед, а пета - Боряна Ташева.

 

При влизането в РИК, водачът на Реформаторите в региона Станислав Иванов даде първото си интервю пред медиите.

 

 

Г-н Иванов, добре дошъл пред медиите! Как ще коментирате участието си в изборите?

Аз винаги съм искал да се занимавам с политика. Мисля, че го показах първо с независимата си кандидатура. Докато не дойде и предложението от Реформаторския блок.

 

Г-н Иванов, защо пристанахте точно на Реформаторския блок и се отказахте да бъдете независим?

Това, че ще съм кандидат от Реформаторския блок, съвсем не означава, че ще бъда зависим. Напротив, Реформаторският блок е коалиция, която ще е коректив, ако влезе в следващото правителство и аз искам да бъда част от този коректив.

 

Вашата кандидатура предизвика сериозен обществен дебат. Как ще отговорите на всички онези коментари, че зад гърба ви като кандидат-депутат всъщност стоят амбициите на вашия баща - кмета на Хасково? А също се говори и че това ваше първо място е било изтъргувано, и то за доста солидна сума?

Георги Иванов като кмет на община Хасково по принцип е много коментиран, защото той е независим кмет. А всички независими кметове, особено в общини като нашата, които не слушат ДПС, биват коментирани по този начин. Но в края на краищата аз също се казвам Иванов, но не съм Георги.

Аз съм млад човек, който има амбицията да промени нещо за Хасково, защото аз живея в Хасково. Градът ни има нужда от много неща, но много депутати, които от региона отидоха в София, забравиха откъде са тръгнали и не не правиха нищо, за да се случат тези неща.

 

Г-н Иванов, кажете какво работите? С какво се занимавате?

Занимавам се с частен бизнес в сферата на строителството, а също и с добива на инертни материали.

 

Къде е този добив?

В община Димитровград.

 

А Какво е образованието ви?

Икономист съм. Учил съм в Германия, но по семейни причини прекъснах образованието си там, прехвърлих се в България и го завърших тук.

 

Т.е. не сте калинка и няма да размахвате немски диплом?

Не, не съм калинка, определено.

 

Прави впечатление, че вървите с усмивка към РИК за регистрацията, така ли ще влезете и в предстоящата кампания?

Не знам защо ви учудва това! Аз съм позитивно настроен. Ако един бъдещ или настоящ политик не тръгва по този начин към една кампания, какво да очакваме от него?!

 

Какви собствени идеи ще лансирате, тъй като направихте разграничение от баща си, ако станете депутат в 43 Народно събрание?

Това дали ще бъда депутат, ще решат избирателите. Не може да се отрече, че баща ми Георги Иванов е направил много за града, но трябва да се признае, че има още много какво да се желае.

Конкретните си идеи ще ги кажа в процеса на кампанията. Има обаче проблеми, които от сега съм набелязал и искам да работя по тях. Като пример: Хасково и Димитровград не можаха да влязат в програмата за селските райони и бяха лишени от много пари. В Хасково например все още няма университет. Това е друга от темите, по която искам да работя. Аз съм млад човек и затова наистина държа в Хасково да има истински университет.

 

Делян Добрев отправи една закачка по ваш адрес, като коментира, че може ромите да се окажат най-големите реформатори в Хасково.

Ако господин Добрев смята, че не може да разчита на гласовете на този етнос, то може би е защото той самият не е направил нищо за тази група, по времето на управлението на ГЕРБ.

 

Каква подкрепа очаквате в кампанията от втория в листата Стефан Димитров, който е плътно зад гърба в и вече е доста опитен като политик?

Очаквам пълна подкрепа.

 

Каква ще е целевата група в кампанията ви?

Ще се целим основно в младите хора, защото много голям процент от тях не гласуват. А не го правят може би защото никой не може да им привлече вниманието, не може да им покаже нещо, за кото ще се бори и това да е дефакто нещото, което ще ги накара да повярват и да излязат от дома си и да гласуват. Така че младите хора са най-сериозната целева група за мен, те са бъдещето на града, на областта, на държавата.

 

От каква кампания се притеснявате?

Не се притеснявам от никаква кампания, тъй като съм бил свидетел на много негативна кампания и много помия, която се е изливала върху Георги Иванов като кмет, но и върху цялото ни семейство, така че нищо не ме притеснява.

 

Колко души очаквате да вкарате в парламента?

Очакваме двама, надяваме се и на трима...листата ни е представена изцяло от млади хора.

 

*използвани са въпроси и от други медии

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (78)

  • 1
    Ев
    Евертъна
    1 -4
    15:50, 2 сеп 2014
    Пале, питай брат си и на летището в София, той изпращаше, твоят брат!
    Няма да станеш по голям от мен!
    ЩЕ ТЕ БИЯ КУРВО!
    ПЛАТЕНА жена!
    Кой чука жена, ТИ!?
    А?
    Борката е чука, а аз ще те погреба!
    Слушам КИС и не ми пука за ТЕБ!
    • 45
      454845
      0 0
      16:08, 2 сеп 2014
      A tvoqta jena koi e opravq sega tapak smotan za6to ne si gledate jalkiqt jivot i ne ostavite horata namira
  • 2
    Ев
    Евертъна
    2 -3
    15:56, 2 сеп 2014
    Ес Ком, на циганина от узунджово ли пристанихте?
    Аз този манго, от узунджово, ще го погребя!
    Кръшков, не искам да ме изтриваш, аз мразя ******ите!
    Наздраве
  • 3
    23
    23
    25 -2
    15:56, 2 сеп 2014
    Сега що не триете коментарите с глупости, ами трябва да четем пиянските глупости на тоя евъртън.
    • Ев
      Евертъна
      9 -33
      15:59, 2 сеп 2014
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    • 12
      123456_1409663030
      12 -5
      17:31, 2 сеп 2014
      Toq mai izobshto ne e piqn mai trqbva da bade hotipiziran ili po tochno priet v nqkoq klinika za lechenie na dushevno bolni i ako e v v Angliq mislq che bez problem mojeshe da mi otgovori na angliiski. Molq ekipat na Haskovo.net po nqkakav nachin da ogranichi publikaciite mu,zashtoto negovite komentari ne sa po temata,zasqga temi,koito jurnalistta ne e zadal,zasqga choveka i choveshkite mu prava i religiozni temi,koito mislq che ne im e tuk mqstoto da se obsajdat i ne sme dlajni da gi chetem. I da otbeleja che po-dolu predi da pubikuvame neshto pishe : V sluchai,che komentarat vi sadarja nezenzurni kvalifikacii i lichni napadki,ili ubida na rasova,seksualna,etnicheska ili verska osnova ,toi shte bade iztrit,sledovatelno vie kato redaktori bi trqbvalo da mu gi tarkate avtomatichno ,zashtoto kade mu e cenzurata na toq chovek i koe ot izbroenite neshta toi ne e zasegnal????
    • Ев
      Евертъна
      7 -10
      17:45, 2 сеп 2014
      Еби си майката ве , *****, не си ти Точно, който, аз ще казвам!
      500 години ми стигат, да ви *** в резаците турски
    • 12
      123456_1409676937
      4 -2
      19:55, 2 сеп 2014
      Do Evertana-Pomak e na maika ti sina. A ti kak preceni az pomak li sam,rom li sam,balgarin li sam,turchin li sam,aziatec li sam,evropeec li sam? A ku ku ? Sveri si chasovnika s temata,zashtoto mahaloto ti hlopa neshto ne po reda si!!! Chu li me be utaiko? Psihopat! Bqgai si v Bolqrovo i ne me zanimavai.
    • Bu
      bum bum
      1 0
      19:13, 5 сеп 2014
      Каква легенда е този еветрън? Като му чета коментарите не мога разбера нищо. Дайте някаква снимка да го видим и тези дето не го познаваме.
  • 4
    Уз
    узунджовски тарикат
    82 -7
    16:01, 2 сеп 2014
    Нагъл като баща си!Но хасковлии си заслужават феодалите!
    • 49
      49038
      38 0
      09:22, 3 сеп 2014
      Дяволски си прав! Сега лъснаха ясно нещата - като свински черва са омотани. Втория в листата беше кмет когато първия копаеше незаконно в поречието на Марица и добиваше инертни строителни материали. Всъщност той и сега си го прави това. Семействата и на двамата са със самочувствието, че са собственици на градовете Хасково и Димитровград. нЯМА ДА ГЛАСУМАВ ЗА РБ ЗАРАДИ ТЕЗИ недорасляци, родени със златни лъжички в устите, дето родителите им още преди да бъдата родени са им осигурили всичко. Те не могат да мислят за моите проблеми.
  • 5
    Ев
    Евертъна
    12 -22
    16:08, 2 сеп 2014
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 6
    Go
    goliam_praz
    70 -4
    16:10, 2 сеп 2014
    Начало на реформаторите е най-големия ибрик Кунева.Пожелавам на РБ да не минат 4% с тези листи не заслужават.Кажете си бе хора всичко е за пари не реформатори а реаниматори
  • 7
    Ев
    Евертъна
    14 -11
    16:17, 2 сеп 2014
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • 12
      123456_1409663030
      7 -8
      17:18, 2 сеп 2014
      You really live in England? Ever heard of the Organization for the Protection of Rights and human rights? Can you tell me why you hate Muslims and what exactly do you have against them? Please answer me in English.
    • Ев
      Евертъна
      7 -10
      17:53, 2 сеп 2014
      Защото в Италия, убиха едно българско момче, аз вече , не съм хуманен, Росен го убиха с ножове, мароканци, хасковлия е!
      Разбра ли ме добре?
      Наздраве
    • 12
      123456_1409676937
      9 -1
      20:02, 2 сеп 2014
      Moite saboleznovaniq za Rosen,no poveche ne zasqgai religiozni temi ,zashtoto si mnogo bos po tazi tema. Kaji mi kade pishe nqkade pri tezi religii che da ubivash e dobro. Razgranichavai dobroto ot zloto. Vsqka naciq si ima i dobri i loshi hora,taka che ne prodaljavai da si pravish svobodni sachineniq ,a vzemi i pocheti malko literatura. Istinskiq musulmanin ne bi ubili istinskiq hristiqnin ne bi iznasilil,maltretiral ili posegnal na jivota na nqkoi. I pri hristiqnite ima takiva sluchai no ne othvarlqm che i pri musulmanite ima,no samo pri tezi koito ne sa iskrenni vav vqrata si.
  • 8
    Ке
    кефчо
    60 -4
    16:20, 2 сеп 2014
    Кметския син може и да влезе с циганските гласове ама най се кефя, че Стефан Димитров пак няма да влезе като навремето със Стаматов, за ужас на амбициозната си майка.
  • 9
    Ха
    хасковлия
    97 -8
    16:35, 2 сеп 2014
    Това момченце може да има огромно желание да бъде в политиката,но просто не става защото се казва ИВАНОВ.Малкото име няма значение.Той е наследник на най–големия престъпник в Хасково и не знам с какви очи застава пред дълго унижаваните и ограбвани от баща му граждани и иска тяхното доверие.А колкото до младите хора от града за които ще работи са "самотните"майки и крадците от Република които с парите които получат от него ще си купят по една шарена рокля и по 5–6 бутилки ракия.Както казва откачалката Евертъна ЧИЪРС!
    • Ha
      haskovlia
      56 -1
      20:40, 2 сеп 2014
      Браво градски точно в десетката!!!!! Хасковлии трябва да знаят истината и когато му дойде времето да гласуват да гласуват против мазния феодал и цялато му семейство барабар и с любовницата му!!!!!!!!!!!!
  • 10
    Ев
    Евертъна
    4 -20
    16:43, 2 сеп 2014
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 11
    Ев
    Евертъна
    4 -20
    16:49, 2 сеп 2014
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 12
      123456_1409663030
      9 -2
      17:40, 2 сеп 2014
      Tva koga go sanuva? Taka shtom si si rorom ot Haskovo Bolqrovo znaesh kade e bolnicata,te kato te chuqt kakvi sachineniq si pravish sami shte te upatqt za etaja.
  • 12
    Ps
    psp150
    41 -8
    16:50, 2 сеп 2014
    Да ти се приака като им видиш конските сурати..... а те и народни представители искат да са.... ужас... Кунева с тоя ход се изпонасра. Реформатори? и кое ще реформирате?
  • 13
    02
    029960
    56 -4
    17:00, 2 сеп 2014
    Що ли не се сещам ,за нещо направено от този мераклия за кокъла? Да е направил нещо за града или съгражданите си?
    • 49
      49038
      25 0
      09:08, 3 сеп 2014
      Защото е в сянката на Великия си баща - Узунджовския дерибей и дембел. Няма как да излезе от нея. Сега Маминка и тати са решили синчето да стане депутатин и то ги слушка защото е добро и послушно моченце. Прав е, че ще няма да слуша хората от РБ, но причината не е защото е независим, а защото трябва да се подчинява на волята на църната македонка и узунджовеца.
  • 14
    Ев
    Евертъна
    6 -21
    17:10, 2 сеп 2014
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 15
    Ro
    rooney
    16 0
    17:16, 2 сеп 2014
    ей евертън, психопат такъв, кога ще си идваш в хасково?
    • Ев
      Евертъна
      4 -12
      17:29, 2 сеп 2014
      Защо, ти е важно? Аз може да съм ПСИХО, казващ се... Виж коментара
    • 12
      123456_1409663030
      3 -1
      17:46, 2 сеп 2014
      Eventar,your vivid imagination.
    • Ев
      Евертъна
      1 -8
      18:07, 2 сеп 2014
      Милене, аз не говоря, ВАШИЯТ МАНГАЛСКИ ЕЗИК, но ра... Виж коментара
  • 16
    Ев
    Евертъна
    3 -9
    17:33, 2 сеп 2014
    Кметския син станислав, ме заплашва! Курво, все о... Виж коментара
  • 17
    До
    до "стар гражданин"
    35 -4
    17:34, 2 сеп 2014
    Ха честита ви северна корея, хасковлии!
  • 18
    Ев
    Евертъна
    1 -14
    17:40, 2 сеп 2014
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • Ro
      rooney
      9 0
      17:58, 2 сеп 2014
      palqcho,sedi si tam i lapai uk pishki,ot teb chovek nikoga nqma da stane...
    • Ев
      Евертъна
      2 -4
      18:04, 2 сеп 2014
      Ханко, тихо!!!!!
      Наздраве
    • 12
      123456_1409676937
      6 -2
      20:07, 2 сеп 2014
      Bravo,Rooney!!! Vidq li che toq i angliiski ne znae ,samo nazdrave i tva e... Toi kvot i da mu kajesh ne vazpriema,dosega kato ne e stanalo chovek ot nego i zavbadeshte nqma da stane,losho za chitatelite...
  • 19
    Ев
    Евертъна
    1 -4
    18:02, 2 сеп 2014
    Мразете ме!
    Мразя исляма, и ще чукам аллах в обрязания му задник!
    Искаш война срещу мен, имаш е , аз съм необрязан!
    Турци, мразя ви!
    5 века, вие сте изнасилвали!
    Къде са кадъните ви?
    Васил левски ще изнасилва ващите!
    Чиърс
    • Li
      LIVERPOOL
      2 0
      18:10, 2 сеп 2014
      Ti i maika si mrazish, zashtoto te e rodila,
    • Ев
      Евертъна
      0 -3
      18:20, 2 сеп 2014
      Говори на кирилица, когато разговаряш с мен!
      Чиърс
      Майка ми е преподавателка по литература, а прякора й в автото беше антигона!
      Ще те чупя!
      Слушам< айрън мейдън
  • 20
    Ro
    rooney
    6 -2
    18:03, 2 сеп 2014
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 21
    Ев
    Евертъна
    1 -3
    18:13, 2 сеп 2014
    Милене, прощавам ти, за Бог да прости тодор кучков!
    Знаеш, кой е!
    И ти ме знаеш, кой съм!
    Ти, си сводник!
    Манго, в Хасково, аз се движа спокоен!
    Наздраве
  • 22
    Бр
    Бръм
    28 -2
    18:23, 2 сеп 2014
    Ръбарите издигнаха листа "татювите момци" в Хасково. Браво!
  • 23
    Ев
    Евертъна
    3 -12
    18:25, 2 сеп 2014
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • Др
      дрънко
      0 0
      23:12, 3 сеп 2014
      ще му счупиш педалската пи*ка от кавали, малоумнико.
  • 24
    25
    2552
    6 -10
    18:34, 2 сеп 2014
    Простите все още казват боко боклука тоЍ отп... Виж коментара
  • 25
    Ев
    Евертъна
    2 -4
    18:35, 2 сеп 2014
    Господине, имам помпа в ръцете си, и мога да изнасиля, цяла турция, българите са с мен!
    Наздраве
  • 26
    Ев
    Евертъна
    4 -8
    18:37, 2 сеп 2014
    Презареждам е помпата си, ако не знаете, кво е пом... Виж коментара
    • 12
      123456_1409676937
      4 -1
      20:21, 2 сеп 2014
      A ti tapa znaesh li kvo e?
  • 27
    25
    2552
    9 0
    18:44, 2 сеп 2014
    Колко е часа в лондон в момента щом си тук кажи.ама този дето коли и беси в ирак не подбира с помпа ли си или не.
    • 12
      123456_1409676937
      3 -3
      20:14, 2 сеп 2014
      Hahaha toi ne znae kolko e chasa mai kukuvichkata mu e pregraknala . Az za Irak neznam ,no v Malayziq veche kade li shteshe da e ne mi se misli...
  • 28
    Ев
    Евертъна
    7 -10
    18:45, 2 сеп 2014
    Ти, станиславе, служил ли си в редовете на българската армия?!
    Наздраве
    Имам калашник ак-47!
    Наздраве
  • 29
    Ев
    Евертъна
    8 -8
    18:53, 2 сеп 2014
    Станиславе, елементарен въпрос зададох, Ти служил ли си в редиците, на българската армия!
    Елементарен въпрос!
    Наздраве
  • 30
    Ев
    Евертъна
    7 -6
    18:56, 2 сеп 2014
    Ти, Станиславе, не си служил в тези редове, а аз като българин, казвам ти, мачкам те!
    Наздраве
  • 31
    Ев
    Евертъна
    5 -7
    19:02, 2 сеп 2014
    Ей за тва съм евертъна, а Таню Ганев и петко ще гласуват за мен, защото кръвта ми шурна в Камено срещу мутрите!
    Наздраве
    хасково
  • 32
    Ев
    Евертъна
    2 -7
    19:28, 2 сеп 2014
    На ПЪРВИ май се намира, родната ми МАЙЧИЦА! 1-ви... Виж коментара
  • 33
    12
    123456_1409676937
    17 -19
    20:40, 2 сеп 2014
    G-n Ivanov predpolagam che kato pregleda komentarite pod statiqta i interviuto mu usmivkata mu shte stane oshte po-golqma,moje bi dori shte si pomisli,che nikoi ne e v "chas" i nikoi ne komentira po temata,no az lichno se radvam,che v politikata navlizat mladi i ambitciozni hora,koito mogat da dovedat do poveche reformi,koito da imat polojitelen efekt kam mnogo ikonomicheski faktori. Uspeh!!!
  • 34
    Dp
    DPS
    18 -27
    20:51, 2 сеп 2014
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 35
    Ев
    Евертъна
    1 -5
    20:52, 2 сеп 2014
    Един , приятел ми остана в този живот! Радко Нико... Виж коментара
  • 36
    Ев
    Евертъна
    0 -6
    21:00, 2 сеп 2014
    Аз забравих какво е страх, летя в НЕБЕТО като птиц... Виж коментара
  • 37
    Ев
    Евертъна
    5 -9
    21:08, 2 сеп 2014
    В Хасково, не се е намерил човека, който може да м... Виж коментара
  • 38
    Ko
    kolio
    4 -1
    00:29, 3 сеп 2014
    ei evertun,prostitutko dolna.ela si v haskovo i shte si redom pred biznescentura do tvoite kolejkiii,nazdraveeee.
  • 39
    Ре
    РЕНДЕТО
    16 -2
    01:44, 3 сеп 2014
    ЕВЪРТЪНА ГО спуквахме от бой едно време пред един еврофутбол и ревеше като малка жена ОУУ ОУУУ "недейте" не те знам в каква школа си бил ама тогава бая бой яде а сега наздраве и от нас групата дето ти изкриви главата от шутове ЧИЪРС !!!
  • 40
    Ем
    Емигрант по принуда
    18 -2
    07:02, 3 сеп 2014
    Със какво,как и за какво ще помогне този млад политик на България - да затънем още повече във блатото или да унищожи мафията и корупцията??? Пълен смешник!
  • 41
    Др
    дрън-дрън
    15 -4
    09:16, 3 сеп 2014
    Не бил завършил образованието си в Германия по семейни причини ... само дето се чуха слухове, че тати си го е прибрал щото нещо взел да залита ... по момченца.
    • Mo
      momchence
      4 -5
      12:09, 3 сеп 2014
      Да, и точно като почна да залита по момченца и му се роди дете. Много обичате да се изказвате без да си имате и най-малка представа за това което се е случило. Но да, то на вас ви плащат не за да пишете реални неща, а за да плюете, без значение има ли изобщо нещо общо с реалността. Пък после ходи доказвай, че нямаш сестра... Всичко в този сайт е един голям фарс...
    • Др
      дрънко
      4 0
      23:06, 3 сеп 2014
      Не е залитнал, направо си е паднал по тях! Като сложиш и страстта у към белото..... само е за бесилка, буклука мръсен!
  • 42
    Мо
    момиченце
    8 -1
    12:42, 3 сеп 2014
    Фарс, момченце е цялата политика в България, включително и твоето приятелче.
  • 43
    Мо
    момиченце
    13 -1
    12:45, 3 сеп 2014
    Че не си Георги е ясно, но ако не беше Георги нямаше да си нито бизнесмен, нито политик
  • 44
    77
    777
    14 -1
    13:01, 3 сеп 2014
    Искам да знам какво е направил за града и за хората станислав иванов ,че да иска да му гласуваме доверие?ние вече на празни обещания не верваме.в библията пише по делата ще ги познаете,а не по думите.всеки може да обещава.затова гласувайте за този който се е доказал с делата си.ако ви е мила родината и града.иначе жална ни майка.
  • 45
    Ем
    ЕМЕМ
    17 -2
    13:51, 3 сеп 2014
    Едни от най-големите мафиоти в нашата област са тия двамата. Кметът на Хасково всички го знам колко е корумпиран и колко пари е окрал от общината.Той е съден не малко пъти. А сина му се е метнал на него ще цитирам една статия на капитал:
    "Местни политици от ГЕРБ твърдят, че бизнесът на сина му - Станислав Иванов, се подпомага от баща му чрез предоставянето на обществени поръчки и чрез лобиране пред строителни фирми да закупуват бетон от бетоновия възел на Иванов-младши. Досега е имало само един скандал с обществена поръчка за фирма на сина на кмета от 2005 г., за строителство на бунгала и ремонт на почивната база "Смокините", според публикация на в. "24 часа". Изданието цитира доклад на Агенцията за държавна финансова инспекция, която е установила, че "Алфа С" на Станислав Иванов е получила от община Хасково 86 284 лв. за неизвършен ремонт на почивна станция "Смокините". Общите договори на фирмата на сина на кмета с общината, за почивната станция, тогава са на стойност малко под 1 млн. лв."
    А родителите Стефан Димитров са собственици на Неохим. Той е декларирал,че получава 25 000 лв. заплата от предприятието. Мама и тате му дават тези парички само защото си го мести от единия крачол в другия, а служителите в Неохим взимат 450 лв. заплата.
  • 46
    Ев
    евъртън чърлс
    1 -2
    15:22, 3 сеп 2014
    простети ми аз съм просто момче -евертъна.
  • 47
    Ид
    Идса
    7 0
    14:39, 4 сеп 2014
    Кметът всяка вечер пие черно Джони с приятелите си и около него все оборотни каки се въртят, прави сметки по 1500лв., а хората едва свързват двата края- Хасковска област е една от най-бедните в страната.
    А пък този Стефан Димитров взима заплата 25000 лв., за какво се натиска да стане депутат със заплата от 2500лв. според вас?
  • 48
    Дс
    дсахдйсд
    5 0
    13:35, 6 сеп 2014
    Голям резил за тъй наречените реформатори. Тези "реформатори", които се правеха на най-големите моралисти сложиха на първите 2 места в Хасково синовете на най-големите измамници на Хасково и Димитровград - Георги Иванов и Димитър Димитров. Първият не му стига Хасково ами иска да глътне и цялата област, същото важи и за втория. Всички знаем на времето, как бе преватизиран Неохим. Благодарение на мафиота Христо Бисеров и неговия лакей Захари Желязков. Митю Димитров и благоверната му съпруга Маргарита Стойкова по мъж Димитрова, която е сестра на бившия кмет на Севлиево комунистът Йордан Стойков.Довчерашен депутат от БСП и само преди дни нелепа катастрофа го лиши от водач на листата на Габрово.Тези хора нямат никакъв морал и достойнство и са се "разкрачили" във всички партии.Същото важи и за кметът Георги Иванов. След като не успя да вкара сина в ГЕРБ си плати на подкупните реформатори и го направи водач на листа, като не забрави да плати и на БСП и да сложи 2ра в листата любовницата си Райна Йовчева, която добре е научила уроците по корупция от своя любовник, който в това отношение няма равен на себе си. За синовете на тези 2мата няма изобщо какво да се коментира. Хора, които демонстрират неуважение, арогантност, пилеят крадените от бащите им пари и се надсмиват над обикновените хора, които не могат да вържат двата края.Единият Св.Иванов прави сметки за по 1500лв. на вечер, а другият се хвали със заплатата си от 25000лв.Преценете сами, защо на "лекето" както му е прякора, Стефчо мамин как така отива да работи за 2500лв., колкото е депутатската заплата.
Последни новини