От х:

Днес в x:

Станчев си би камшика от листата, Йовчева остава №2

Водачът на листата на Коалиция " БСП-Лява България" за Хасково Чавдар Георгиев направи регистрация днес в РИК

Лидерът на общинското БСП в Хасково и зам.-областен управител Иван Станчев се отказа от участие в предстоящите парламентарни избори.

Той е взел решението си още преди съботния пленум.

Станчев беше нанизан в изборния списък на неизбираемо място някъде в средата му, преди окончателното утвърждаване на листата на левицата за региона. Въпреки че от събота до днес Станчев не отговаря на мобилния си телефон, за да коментира самоотлъчката, запознати споделиха, че мотивът му бил да даде път на младежта. Листата на хасковските социалисти беше една от четирите, заедно с три софийски, които хванаха последния влак. Тя беше оставена на поправителен в началото на миналата седмица.

Окончателно обаче промяна в първите две места няма. Водач на листата остана бившият зам.-министър на околната среда от кабинета „Орешарски“ Чавдар Георгиев, който е хасковлия. Втора е шефката на РСО “Марица“ и бивш областен управител Райна Йовчева. Третото място пленумът отреди за кандидата на коалиционния партньор Патриотична гражданска организация “Общонароден комитет за защита на националните интереси“ - Добромир Задгорски.

Заради тази промяна спряганият за №3 Любомир Андреев от младежката организация на БСП в Харманли остава четвърти в листата на 29 МИР.

М. Манолова

 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

  • 1
    Со
    социалист
    49 -6
    13:43, 1 сеп 2014
    Започва да прозира нещо много интересно в БСП.Явно посредственият Михаил Миков започва тънка игра с Гоце.Това е причината Райна Йовчева да е на избираемо място.Всички знаят,че тя е човек на Узунджовеца и доносникът от Държавна сигурност с псевдоним на македонски войвода.И последните живи пенсионери са отвратени от Гоце и неговия антураж.И точно заради кметския син и Райна Йовчева ГЕРБ/не съм симпатизант на тази партия/ ще спечели 3-4 мандата.А колкото за Малкия феодал мисля,че и циганските гласове няма да стигнат.Хасково е погнусено и отвратено!
  • 2
    Бо
    божидарчо
    29 -10
    13:55, 1 сеп 2014
    Да ама малкия феодал си пали цигарата с петдесетолевка а бърши задника си със столевка Свидетел съм
  • 3
    Ма
    Мая Манолова
    29 -3
    14:53, 1 сеп 2014
    Тоя Станчев бил много прост. Нали според изборния кодекс и по правилото 15-15, 14-14, 5-5 сиреч преференциалния вот на Мая можеше да се класира първи дори и да е №99 в листата, и щеше да прекара всички :) :) :)
  • 4
    Ба
    Бай Онзи
    8 -3
    18:40, 1 сеп 2014
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 5
    Ve
    verato
    9 -11
    19:30, 1 сеп 2014
    Браво на Иван.Чест му прави че се противопостави на старите номенклатури.Заради тях хората не припознават "лявата"партия.
  • 6
    Пе
    петолевка
    7 -1
    20:20, 1 сеп 2014
    божидарчо, не стана ясно, ти след процедурите като важен свидетел, кое от двете улизваш?. Столевката или другото.
  • 7
    Mi
    mike
    5 -4
    20:24, 1 сеп 2014
    някой знае ли кой е Чавдар Николов,къде е учил в Хасково,кога е напуснал града ?
    Мисля,че бяхме съученици в " Христо Смирненски ".......

Още новини

Последни новини