От х:

Днес в x:

Красимира Дамянова: Реформаторите изтъргуваха Хасково за парите на кмета

Красимира Дамянова

“Каквото и да казва Радан (Кънев – б.р.), истината е, че РБ се съюзи със сочения от мнозина като голям мафиот кмет на Хасково. Изобщо да не пишат, че нашия местен тиранин бил независим - той е готов и с дявола да се съюзи в името на собствения и на Фамилията интерес. Мръсна работа.”

Това изключително остро изказване срещу Реформаторския блок и хасковската им листа, начело на която е кметският син Станислав Иванов, изказа във Фейсбук дискусия Красимира Дамянова от Хасково. Думите й вече бяха публикувани в някои онлайн медии.

Номинациите на Реформаторите наистина предизвикаха шумни дискусии. Сред скандалните им предложения за водачи на листи за изборите на 5 октомври бе и хасковската, начело на която бе поставен Станислав Иванов.

“Аз подкрепям безрезервно и активно РБ от създаването му, а да ни предадат така! Звучи патетично, но е точно така - РБ изтъргува Хасково за парите на този, когото сочат за един от най-големите мафиоти в България. А искрените и активни привърженици на блока сме продадени и предадени. Просто не искам да чувам, че е независим нашия феодал. Не сте живели в Хасково и не сте се борили с него, не знаете. Не случайно бяхме около 15 човека на последния протест, къде беше тогава това момченце, наследникът на фамилията??!!

Как можаха РБ да продадат Хасково! Да, знам, че изборите струват пари, но защо с най-корумпирания, мразен и презиран човек в Хасково се съюзи РБ! Съжалявам, но не може така! За мен и хората от Хасково, които подкрепяха РБ вече има нов Пеевски - синът на хасковския кмет, водачът на листата на РБ за Област Хасково. Срам! Не мога да погледна в очите хората, на които съм казвала убедено, че РБ носи нов морал! Какъв нов морал, ние (защото от създаването на РБ го подкрепям) , ние сътворихме новия Пеевски!

# КОЙ издигна сина на хасковския скандален кмет за водач на листа!!! КОЙ#"

Публикуваме това мнение на убеден привърженик на РБ като част от реакциите по повод хасковската им листа. Haskovo.net е готов да публикува и други мнения по темата, която през последните няколко дни е сред най-обсъжданите в града.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (74)

  • 1
    Ив
    иванов
    189 -11
    13:03, 1 сеп 2014
    Браво,Краси!Респект!
    • El
      elina savova
      68 -2
      22:24, 1 сеп 2014
      Какво става Народе!!!
      Кметски син ходи по фирмите и негови хора също.Размахват списъци хората се подписват и се чувстват задължени да гласуват за Стънчо.Щото който не гласува може да му изстине мястото, неговото на съпруг съпруга децата....И контролиран вот са измислили да видят дали ще гласува човека.Стар изборджия и кметя. Ккак не се намери някой да го спъне от яместен феодал.Овладя Хасково и реши да изстреля синчето си по-високо, че му отесня града.
      А сингечот е видно не го блива за нищо една жена не можа да задържи избяга му със негов приятел. ВИжте му първо пирятелите,вижте му семейството и тоя разтурник има амбиции да ну управлява!
  • 2
    Ye
    yes
    130 -4
    13:10, 1 сеп 2014
    какво питат реформаторите кандидат депутатите си?
    Тигре тигре имаш ли пари?
    Пак голама хапка хапнаха в Хасково бе-СРАМ МЕ Е ОТ ВАС!!!
    Срам ме е че на предишнит избори гласувах за вас
    • По
      Порчо
      41 -6
      17:43, 1 сеп 2014
      Границите между партиите в България се размиват и изчезват. На преден план излизат партиите, като мафиотски организации, готови на всичко само да се докопат до обществения ресурс и да започнат да дерат нови кожи от обикновените граждани и селяни на България. С какво е по-различна мафиотската организация на РБ от мафиотската организация БСП, от мафиотската организация ГЕРБ или от супер мафиотската организация ДПС. Разбира се, на места в България има мафиотски структури на много високо ниво, като тая на кмета Иванов например. Затова софийските мафиоти от всички кланове се съобразяват с него. А той понякога дава парса на столичните мафиоти по различни линии. Например, на АВС и пикаещия във фонтани по линия на мото-спортовете, на ДПС по линия начисления от рушвети по разни общински благинки, на БСП по линия на държавни поръчки, които те му отпускат по различни супер измислени програми и подобрения. Единствено с ГЕРБ имаше някакви разногласия, но там е по-скоро, че двама много изпечени мафиоти си мерят... егото бе, вие какво си помислихте?
  • 3
    Аа
    ааааааа
    113 -6
    13:19, 1 сеп 2014
    Миглена Кунева и на всички е ясно за какво иде реч!Трябва да си луд за да гласуваш заРБ!Все едно си даваш парите доброволно на разбойниците!
  • 4
    Ку
    КУРТИ/ВЛЕЗНА
    174 -7
    13:38, 1 сеп 2014
    Все повече хасковлии ще излизат с имената и лицата си да кажат това, което е обществена тайна в Хасково. Огромно уважение към г-жа Дамянова за куражът й да заяви собственото си мнение в социалните мрежи и да назове нещата с истинските им имена. Всички хасковлии знаят колко трудно е да направиш това в град, в който от люлката до гроба си зависим от местният Феодал.
    • Аа
      аааааааа
      29 -2
      23:07, 1 сеп 2014
      Щом търпим да има ДПС,търпим такива като нашия кмет,търпим всякакви уроди вече не знам колко години,значи нищо не става от нас!Никой друг народ не би търпял подобно унижение!България се разграбва от небългари които ние сами избираме вместо да ги утрепем с колове и да ги запалим с по една гума на врата!Станишев е евреин,Догановци и Местановци са турскоговорящи ц*****,**** ******* не го знам и него какъв е, ареков е мазен и гладен *****"къде се е чуло и видяло тъп журналист да става премиер",Миглена Кунева,Делян Пеевски,оня дето плати на синода да го направят архонт"не помня как се казваше",само вижте какви изроди са!!!Сега и още един изрод се готви да става депутат!А бе защо няма такъв наплив за миене на улиците например!?Всеки гледа да граби народа,а същия този народ му се радва и продължава да го избира!Какъв кеф!
  • 5
    Ку
    куче
    77 -6
    14:24, 1 сеп 2014
    кучетата лаем а керванът не спира .
    не знам само кучета или овце сме . жалко
  • 6
    Пе
    Петър
    105 -4
    14:25, 1 сеп 2014
    Браво. Дано разберат хората че тая узунджовска скан не може повече да управлява града ни. Защото града не е тяхен , а на нас. Да си отиват в узунджово при циганите.
  • 7
    Бо
    богдан
    34 -2
    14:26, 1 сеп 2014
    Курти е прав,здрав и корав!
  • 8
    Лу
    Луд
    80 -4
    14:35, 1 сеп 2014
    Красимира, не мога да си обясня как може да те заблуди човек като Р. Кънев. Само от погледа му си личи че е жаден за власт и за пари, грабнал е голямата лъжица и бърза да се нареди на държавната трапеза, на която и без друго вече има само трохи. За Кунева /Пръмова/, т.нар. генерал Атанасов да не говорим. Това са все безкруполни хора.
    Респект към избирателите на РБ за това че на Евроизборите биха шута на Кунева, дано да имат сили да бият шута и на малкото кметче.
  • 9
    Ха
    хасковлия
    94 -9
    14:46, 1 сеп 2014
    Хасково,опомни се!В досегашните форуми чета как някои ше гласуват за Реформаторския блок,но преференциално.Това ще е много глупаво защото узунджвският дерибей и другите двама бащи мафиоти ще купят циганите и в крайна сметка всеки макар и праференциален глас ще е за изродчетата им.Затова гласувайте за когото искате само не и за т.н. "реформатори".Те трябва да бъдат наречени "предатели на демократичните идеи".
    • 45
      4517
      20 -1
      23:06, 1 сеп 2014
      Да не говорим, че преференциите няма да работят по същия начин както на евроизборите. Ако не е отбелязана преференция, вотът отива при първия в листата. Практически е несменяем.
  • 10
    По
    повръщам
    36 -69
    14:47, 1 сеп 2014
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • Ал
      алоууу у
      67 -13
      14:55, 1 сеп 2014
      ......ти май си от тия кат кмета дето повръщате от преяждане?!Никога няма да гласуваме за вас !
    • Ан
      антимишок
      40 -6
      16:05, 1 сеп 2014
      гъзолизците на кмета са много бавни-ще ви „резнат" премийите! ама иначе кметя е развързал кесията-новите му „тролове" са по-грамотни от предишните!
    • Ха
      Хасково
      18 -2
      10:06, 2 сеп 2014
      Повръщащия, като стигнеш интелекта на човека, за когото така грозно говориш, тогава приказвай! Точно по времето на Красимира Младежкия дом израсна. Не е била тя на хранилка там, напротив, разви го. Едно става ясно- ти, повръщащ, завиждаш на по- можещите и интелигентните то тебе. Направи ти нещо, да плюеш анонимно. Да повръщаш видяхме, че можеш. А друго?
    • До
      до "стар гражданин"
      8 0
      14:53, 2 сеп 2014
      "Стар гражданино", преди 15 години много хора бяха с ужунджовеца, нали добре започна той, имаше надежда. После обаче почти всички видяха грозната истина. не я виждат и не я признават само зависимите от него.
  • 11
    Ст
    стар гражданин
    22 -40
    14:58, 1 сеп 2014
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 12
    Ст
    Станков
    60 -4
    15:05, 1 сеп 2014
    Нека Куневицата да се надява да получи гласовете на хасковлиите за РБ. Никой няма да гласува за тях, освен семейството на кмета и неговите подмазвачи . Бойкот на продажниците от РБ !!!
  • 13
    Ст
    Станков
    37 -4
    15:05, 1 сеп 2014
    Нека Куневицата да се надява да получи гласовете на хасковлиите за РБ. Никой няма да гласува за тях, освен семейството на кмета и неговите подмазвачи . Бойкот на продажниците от РБ !!!
  • 14
    Kr
    krasimira_1409573592
    22 -43
    15:13, 1 сеп 2014
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • До
      до "стар гражданин"
      9 -1
      14:59, 2 сеп 2014
      Да, за разлика от някои други от СДС,по- напред дето са били според тебе, които осребриха принадлежността си към тази партия. За разлика от тях Красимира нито е приватизатор, нито се е сдобила с общински имот, нито с някакви други облаги. А виж този, който е шеф на партията, предложила наследника на кмета за водач на листа- той е друга работа.
  • 15
    Пе
    Петя Чилингирова
    67 -8
    15:17, 1 сеп 2014
    Хубаво я подкрепяте г-жа Дамянова, но като сте съгласни с нея, що не го правите като застанете и Вие достойно с имената си!?!?! Браво Краси !!! Дано повече хора прочетат мнението ти!
    • Kr
      krasimira_1409573592
      23 -22
      15:36, 1 сеп 2014
      Петя Чилингирова - искате да кажете, че това е вашето истинско име? хахахахахаха, не се излагайте !
  • 16
    Аа
    ааааааааааа
    33 -5
    15:34, 1 сеп 2014
    Такава идиотщина надхвърля всичко! Едно не можем да отречем на кмето, случаен ход там няма. И да не успее малкият да стане депутаин, всеки опит да се потърси отговорност от таткото, ще минава за политическа разпра!
  • 17
    Съ
    съгражданин
    37 -15
    15:38, 1 сеп 2014
    Много се заблуждавате скъпи ми съграждане.Зад този така наречен реформаторски блок стои един друг *******-драгалевския-самият Иван Костов.На него му трябват заможни хора които да си платят депутатското столче.Бедни хора в политиката няма.И Красимира Дамянова иска да седне в депутатското място но без пари никой не те иска.Само с комсомолски плам и жар не става.Всеки маже да ходи по митинги и да вдига лозунги.Тези времена отминаха.
    • Jo
      John
      16 -3
      22:52, 1 сеп 2014
      Т.е. Костов в момента липсва?

      Костов, между другото, го виждам всеки ден в едно ауди, което струва примерно 20 хиляди лева - тука в горната махала. Срещал съм го и сам по улицата. Има нещо, за което ме е яд на него - че той не си наруши спокойствието и стила, и не излезе така, по техния начин, да ги попита: “Абе, да ви *** майката, къде е това, което откраднах аз? Къде се тези неща, дето 12 години съм виновен, дето уж прибрах в джобовете си или в какво”? Но за добро или за лошо той е човек, който никога няма да го каже това.

      Е, той е елитист. Прилича на един от нас, т.е. това, което споменахме - че умните уж не заемат позиция. Той не носи ли вина, при положение, че част от по-умните все още продължават да смятат, че той е единственият шанс? Въпреки че съм казвал на друго място, че е единственият, който става, но ако ти дойде на гости, трябва да скриеш всичко ценно.

      За мен е Костов е абсолютно несравним като резултати и действия. Много е лошо, че ние сме странни в някой момент. Значи, като си взимаш водопроводчик или като си викаш майстор, когато търсиш някакъв професионалист по нещо, винаги гледаш как си върши той работата на първо място. И по някаква причина ние точно за тези хора, които имат най-важната – политическата професия, ние гледаме някакви други качества. Гледаме дали са народни хора, гледаме дали пускат лафчета. Това е работа като всяка друга. Трябва да си добър в работата си, но не - ние, по някаква причина, ние ще коментираме тена му, ние ще коментираме, че казва френско “р”, ние ще коментираме някакви тъпотии уникални.
  • 18
    Kr
    krasimira_1409573592
    24 -19
    15:39, 1 сеп 2014
    Haskovo.net - prestanete da kriete polojitelnite komentari i da se kriete kato mishki, ne vi pravi chest !
    • Kr
      krasimira_1409573592
      23 -19
      15:55, 1 сеп 2014
      Gospodin Krashkov, vaprosa sas sistemata moje da bade promenen, vsichki komentari triabva da badat na linia, zashtoto vseki ima pravo na glas. Minusite i plusovete sa mnogo otnositelno, tai kato sistemata ne ti zadava, pri vseki klik, vazmojnost za realna registracia ili popalvane na danni. Koeto oznachava che dori i vie moje da si klikate po 100 pati na den ot razlichni mesta!!!
  • 19
    Ст
    Ст.Станков
    31 -6
    15:49, 1 сеп 2014
    Хайде все пак да не говорим така общо. Реформаторският блок е обединение на 5 партии – ДБГ, ДСБ, СДС, НПСД и БЗНС. Кой предложи и кой подкрепи кметският син Станислав Иванов за водач на листата на РБ в Хасково? "Срама" има име и все някой трябва да го изрече! Водачите на листите са разпределени на квотен принцип. Станислав Иванов е КВОТАТА на ДЕМОКРАТИ ЗА СИЛНА БЪЛГАРИЯ. Не вменявайте "вина" на целия РБ. Запитайте лично демократа Радан Кънев, защо Станислав Иванов избора за Двадесет и девети изборен район!?
    • ИА
      и Аз
      27 -2
      16:05, 1 сеп 2014
      Точно така- този въпрос задава и К. Дамянова, доколкото виждам.
    • По
      Порчо
      16 -2
      18:17, 1 сеп 2014
      Абе те там са се събрали, хвани единия, удари другия! Да не би Кунева-Пръмова или Касим Дал да са цвете за мирисане.
  • 20
    Въ
    въльо-шофьора
    20 -42
    15:49, 1 сеп 2014
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 21
    Kr
    krasimira_1409573592
    18 -13
    15:52, 1 сеп 2014
    Gospodin Krashkov, vaprosa sas sistemata moje da bade promenen, vsichki komentari triabva da badat na linia, zashtoto vseki ima pravo na glas. Minusite i plusovete sa mnogo otnositelno, tai kato sistemata ne ti zadava, pri vseki klik, vazmojnost za realna registracia ili popalvane na danni. Koeto oznachava che dori i vie moje da si klikate po 100 pati na den ot razlichni mesta!!!
  • 22
    Ko
    ko-
    49 -9
    15:52, 1 сеп 2014
    Значи аз отдавна не съм писал коментари по тема на сайта,но мисля че сега е време да се включа така ето го и моя коментар: Значи влизате в София откъм Цариградско Шосе карате някъде към 5 км направо ще видите има една голяма табела пише Аерогара София,така хващате по табелата излизате на един булевард с три платна,държите си само дясната лента щото вляво слизате в някъв квартал на София така карата пак 5-6 може и 7 км направо ще видите сградата на НОВА ТВ. След това има табела ТЕРМИНАЛ 2 вдясно пак хващате по табелата и пред очите ви се открива блясъка на ТЕРМИНАЛ-2 на ЛЕТИЩЕ СОФИЯ.Влизате вътре на гише информация и питате на чист български език ЗА КЪДЕ Е НАЙ-БЪРЗИЯ ПОЛЕТ В ЕВРОПА (тоест за къде най-бързо мога да си купя билет) жената ще ви отговори с усмивка или ще ви насочи до най-бързото гише за билети.След това си купувате билет качвате се на самолета и наблюдавате с усмивка тази изгнила държава как се отдалечава под краката ви....НАДЯВАМ СЕ ЧЕ БЯХ ДОСТАТЪЧНО ИЗЧЕРПАТЕЛЕН....
    • Ва
      Ванко
      21 -2
      16:25, 1 сеп 2014
      Достатъчно изчерпателен беше, само лека корекция да внеса в маршрута...на т.нар булевард с три платна (бул.Брюксел) държите най-лявата лента, защото точно дясната слиза в кв.Дружба и мъките отново продължават...
    • По
      Порчо
      20 -7
      18:47, 1 сеп 2014
      И там, където отидете ви посрещат с червен килим. Девойки в национални носии (може и само сламени полички) ви поднасят хляб и сол (тук може и банан с две топки авокадо), окачват ви огърлица от цветя и питат кога ще имате честа да прекарате нощта с вас. А на сутринта, когато се събудите от ритника на боса (поляк, ураинец или албанец) за да отидете да берете ягоди, се питате, защо демокрацията за едни е робовладелство за други и защо всички се опитват да ни поучават и менторстват, когато при тях положението е още по-зле, а богатите са си богати, а бедните са още по-бедни.
  • 23
    Зн
    знаещ
    19 -4
    16:00, 1 сеп 2014
    питам кой е втори, кой е трети в листата им?
    Като ги разберете, ще стане ясно що за чудо е РБ?
  • 24
    Tu
    tutka
    14 -36
    16:04, 1 сеп 2014
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 25
    ИА
    и Аз
    34 -20
    16:13, 1 сеп 2014
    Абе тая коментаторка "krasimira_123..." с многото цифри в псевдонима да не заработва заплата от новия вече депутатин? Какво се е заяла с Кръшков и Хасково нет? Те ли са ни проблема или узунджовската фамилия? Изказа се вече "кrasimira_12345..", разбрахме, че подкрепяш кмета, достатъчно! И друг път се е казвало- като ви плащат, да вземат да ви платят за малко уроци по български, поне да се научите да пишете на кирилица! Пък ако може и без грешки, още по-добре!
  • 26
    Kr
    krasimira_1409573592
    17 -6
    16:20, 1 сеп 2014
    Попитали радио Ереван:
    - Къде са най-грозни жените?
    След дълго мълчание радиото отговорило:
    - Да, ама правим много добър коняк...
  • 27
    Ст
    Стефан А
    23 -10
    16:21, 1 сеп 2014
    Синчето е от квотата на ДСБ зам. кмета и всички блюдолизци костовисти заедно с куневица измислиха това втория е от ДБГ третия незнайно как е попаднал другите не са интересни но прави впечатление липсата на хора от СДС Само СДС запазва физиономия но има много слаб лидер
  • 28
    Х-
    х-во
    15 -19
    16:23, 1 сеп 2014
    Те ... В европата само такива като вас чакат ; мно... Виж коментара
  • 29
    Чо
    чобан Герги
    31 -2
    16:51, 1 сеп 2014
    Алооо,риформаторите,да не се разболяхте от СИН ЕЗИК та слагате такива водачи?
  • 30
    На
    нана
    14 -34
    17:13, 1 сеп 2014
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 31
    Ис
    истински-лъжи
    46 -4
    17:52, 1 сеп 2014
    а защо никои не споменава как любимия ни в кавички на всички хасковлии кмет праща синовете си да обикалят по фирмите и да събират подписки за Станиславчо
    как направо ги задължава да го правят,защото а не си пуснал листчето с подписите-а свършва бизнеса за тебе в Хасково
    това какво е.
    рекет
    изнудване
    "обич на хората в хасково"
    притискане и злоупотреба с власт
    поне три от изброените неща могат да събудят интерес от правораздавната ни система
    защото са доколкото знам подсъдни тези деяния
    да ама не-мълчат като мухи
    в крайна сметка-май си заслужаваме кмета-защото сме овце и мълчим и траем
  • 32
    Хи
    хичо
    23 -2
    18:05, 1 сеп 2014
    Всеки един ***** като Раданчо е добре дошъл при узунджовския
    • По
      под вола теле
      4 -3
      18:37, 1 сеп 2014
      Спокоино гладнико,балгарин сие,като другите от листата
  • 33
    Ми
    Минка Иванова
    4 -14
    18:58, 1 сеп 2014
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • Jo
      John
      10 -2
      22:47, 1 сеп 2014
      може да е най-добрият кмет на Димитровград, и съвестно да си е вършил работата(даже знам че го е направил), но си е обикновено комуне и НЯМА МЯСТО тази листа, мястото му е в бсп, абв или както сам си поиска преди три дни в дпс!
  • 34
    Ko
    ko-
    8 -1
    19:12, 1 сеп 2014
    Да да Ванко е прав хващате най-лявата лента на булеварда извинявам се :)
  • 35
    Ха
    Хасковлия
    10 -24
    23:05, 1 сеп 2014
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • Ха
      Хасковлия
      10 0
      10:35, 2 сеп 2014
      Ами като няма какво хубаво да кажем за него какво да правим. Да си мълчим и като вас да си прекланяме робски главите. И като ви го начукват отзад кметската фамилия да се усмихвате и да викате ама и на другите им е гадно. Ей роби сте и роби ще си останете с това мислене.
      А че кмета си прави своеволия из целия град и който не му играе по свирката бял ден не вижда....ама нали не е на вашите глави които вие така раболепно сте навели до нивото на кметския задник, че да ви е по-лесно да се храните.
  • 36
    Ps
    psp150
    21 -10
    23:45, 1 сеп 2014
    Красимира е една истинска жена и огромен професионалист и я поздравявам за всичко което казва.... Браво Краси !
  • 37
    Jh
    JHB
    2 -11
    00:08, 2 сеп 2014
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 38
    Jo
    John
    17 0
    00:41, 2 сеп 2014
    Радане покажи на тез хора как са мяташ(за пачките на кмета)
    • Ха
      Хасковлия
      4 0
      10:37, 2 сеп 2014
      ...как го правиш (лизането на кметския задник), колко са раздаваш ( за този който ти плати повече)
  • 39
    До
    доJHB
    20 -2
    08:10, 2 сеп 2014
    Уважаеми,без вдъхновение ще ти кажа,че всичко би било така както го казваш ако водачът на листата в Хасково не се казваше Станислав Иванов, ако зад цялата далавера не бяха мръсните пари на баща му и не беше налице алчноста и наглостта на водачите на РБ.Хасково каза тежката си дума - НЕ НА РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК!
    • Jh
      JHB
      2 -6
      10:27, 2 сеп 2014
      Това означава, че ще кажете ДА на Доган. Помислете... Виж коментара
    • До
      доJHB
      11 0
      10:42, 2 сеп 2014
      Защо на Доган?Той е най-голямото зло за България.Има толкова други български партии.Специално в Хасково по-голямото зло е Георги Иванов.А къде бяха ръководителите на РБ когато му прибраха мръсните пари.Те не мислеха ли,че ще докарат Доган?
  • 40
    Ko
    kovo
    6 -13
    09:43, 2 сеп 2014
    Г-жа Дамянова, помните ли как преди 7-8 години уча... Виж коментара
    • Ха
      Хасково
      13 -3
      09:59, 2 сеп 2014
      И така да е, това никого не интересува. Не съм чул тя да претендира за нещо, нито да иска да става депутат или каквото и да е. Няма смисъл да обсъждаме "вестоносеца", трябва да обсъждаме проблема, който поставя.
    • Ko
      kovo
      4 -10
      10:01, 2 сеп 2014
      И чистотата на човека, който го поставя! Виж коментара
    • Ха
      Хасково
      13 -3
      10:15, 2 сеп 2014
      Ами хубаво, обсъждай Дамянова тогава, мен тя не ме интересува. По-точно не ме интересуват твоите приказки за нея. Не тя е човекът, който се е запътил към властта, а само си е казала мнението във фейсбук. Както знаем, това мнение се споделя от много хора. А твоите приказки са чисто отклоняване на вниманието от важните неща.
    • Ха
      Хасковлия
      10 -2
      10:45, 2 сеп 2014
      Типично по български когато някой ви покаже нередностите и проблемите ще се впрегнат маса време и средства не за отстраняването им, а за очернянето на човека дръзнал да ви ги покаже. Ей за това няма да се оправи България никога
  • 41
    12
    12345_1409643524
    9 0
    10:38, 2 сеп 2014
    Па добре че е тоя Фейсбук,че журналята да висят на него и да си търсят новини от хорските изказвания,че да си изкарат хонорара.То е ясно,че общинските фирми с всичките ц***** ще гласуват за кметския син,грасува,снима си вота и си получава надника,както и си запазва работното място.
  • 42
    Мм
    ММИММО
    9 -1
    10:50, 2 сеп 2014
    Ей мръсни гъзолизци,защо ми изтривате коментара.гадове изродени,кметски подлоги...каквотоо и да правите,кмета ни е гад
  • 43
    50
    502289
    6 0
    11:54, 2 сеп 2014
    каквото и да говорите- старият цирк, старите клоуни продължават
    представлението. Докато народа не прогледне и не осъзнае, че само с писане не стават промените- ще си ги гледаме до края на дните си.
  • 44
    Al
    Ali ot Haskovo
    0 0
    11:56, 2 сеп 2014
    Hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa tipite haskovlii pak izbirat za voda4 dyavola,nay grozniyat 4ovek na haskovo koyto se misli 4e e kmet na grada a e ni6to drugo osven edin gizolizets zaedno sas sem.si sina mu pik tolkova e sme6en i tip 4e pla4e za boy...karay o6te malko luksozen avtomobil,4e malko ostana 6te te ka4at na trabant i 6te te yazdyat kmete i sina ti.hahahaaaaaaaaaaaaaaaaa abe tova sa nay golemite leketa i pridlyovtsi na - bg -
  • 45
    Us
    US
    13 0
    18:13, 2 сеп 2014
    Bravoooooo na Krasimira Damyanova !!! Kolko ot vas ,pisali po-gore draznahte da kazhete istinata s imeto si ? Kolko ot vas poznavate Krasimira Damyanova kato chovek i profesionalist? Zashto kato mislite kato neya, ne ste napravili i vie vav Facebook diskusiya?Zashto ne vidite problema za badeshteto , koito tya postavya , a otklonyavate vaprosa s glupavoto si mnenie , che i tya e zhadna za vlast ? Ne vi e sram ! De da beshe vyarno, shteshe da e bila otdavna vav vlastta! Samo che tya e chist chovek i tazi mrasotiya v BG ne e za neya !Taka che,"grazhdanino" fokusirai se varhu tova , koeto Krasimira Dmyanova kazva, ako vaobshte mozhesh da razberesh!
  • 46
    Al
    Ali ot Haskovo
    0 0
    14:26, 6 сеп 2014
    Toya zalizan v mazni ligavitsi koyto se smyata za Kmet na Haskovo malko ostana 6te mu prisna groznata SELSKA MUTRA - Kmet georgi ivanov,4e toy ne stava i svirki da pravi a trignal kmet da stava,a sina mu olele toya pik 6te go nabahta skoro i nego samo da go hvana na tesno eyyyyy grozna maymuno vnimavay sine na kmete,6te ti e....m mrisnata mamitsa , deputat aaaaaaa idi pirvo si izmiy PRIDLIVIYA GIZ...4e samo s BIRSANE S HARTIYA E STANAL TSELIYAT V PIPKi GIZA Ti
  • 47
    Al
    Ali ot Haskovo
    0 0
    14:32, 6 сеп 2014
    Abe eyyyy glavo glavo tapa glavo bilgartin i sram hahahaaaaaaaaaaaaaa na bilgarina jena mu da ya spukate ot e...an samo pari da mu dadete toy 6te se napravi 4e ne vijda,v bilgarina nema i ne e imalo nikoga sram,a dokolkoto na kmeta na haskovo i sina mu ba6tata e dirta frangula a sina mu edna put.a nemoje da na4uka za6toto e 4ist pedal,tya zatova go napusna jenka mu i izbyaga sis priyatelya mu , vijte kakvi priyateli ima i togava gledayte i si davayte di6terya si na takiva tikvari...ne vsi4ko e pari ba bay huy sin4e na kmeta ti si kato razglezen pudel koyto nemoje dori i da 4uka...jenite gledat samo da im kupyat podaratsi i go zaryazvat sina mu...za6to li za6toto e ped.l
Последни новини