От х:

Днес в x:

Кошмарен „Хасково” разочарова за пореден път – 1:2 с „Ботев” ПД

Характерна ситуация: Един от Ботев връзва 4-ма от Хасково около него

Футболният „Хасково” за пореден път разочарова своите привърженици и падна безславно с 1:2 на Ямача. Резултатът не отразява превъзходството на гостите, които видимо бяха по-класния отбор и през целия мач по-настойчиво търсеха победата. С два гола през втората част „Ботев” дръпна с 2:0, а автогол върна надеждите на Хасково. Надеждите обаче не бяха подплатени с игра и без да създаде чисто положение до края, домакините паднаха с 1:2.

Двубоят може да се раздели на две части. Безумно скучно първо полувреме, в който „Ботев” имаше 3 горе-долу възможности за гол, а домакините играеха ганкиното. Това е едно от най-постните полувремена, които са виждани на „Ямача”, включително и с престоя в Б и В група, коментираха дългогодишни запалянковци. В този момент пък мача изглеждаше, че е в Пловдив. Агитка от поне 1500 фена на канарчетата тотално заглушаваха около 2000 хасковлии, повечето от които мълчаха като в църква. Явно феновете тук нямаха идея как да подкрепят любим отбор иначе показаха начетеност с псувни за съдиите. Прословутите ултраси на Хасково бяха не повече от 50-тина души, въпреки че в интерес на истината вдигаха шумотевица за 200. Нито публиката нито играта обаче бяха достатъчни за някакъв позитивен резултат. През второто полувреме Ботев ни нагъна. За 5 минути пропиляха две чисти положения за гол, а после за още 7 вкараха два гола. Първото попадение бе на Цветков в 50-тата минута след комбинация и отличен завършващ удар на тарана. После самия той центирра от ъглов, защитата на „Хасково” заспа и извисилият се на втория етаж Лъчезар Балтанов препарира Пейков. Стражът на „Хасково” правеше всичко каквото му е по силите, но пред него имаше тотално ошашавена защита. По десния й фланг канарчетата все едно минаваха през въздух, а през левия - през разреден въздух. На няколко пъти резултатът замириса на 0:3 но изненадващо с оглед развоя на мача, Хасково стигна до гол. Ако не най-добрия, то най-настървения от домакините Диян Лозев проби по крилото, подаде остра топка в пеналта където защитник на Ботев засече кълбото в собствената врата.

След гола Хасково опита да натисне съперника си, но веднага си проличаха няколко неща. Червените не можеха да играят 1:1 и не регистрираха нито един чист пробив. Пасовете куцаха поради липса на плеймейкър, а в нападение въпреки мяркащите се червени фланелки все едно нямаше никой. Нито един от Хасково не показа ,че може и му стиска да бие от далечно разстояние. Едва двата опита /за цяло полувреме/ завършиха в облаците. В същото верме канарчетата на няколко пъти пращаха опасни шутове, които минаваха на педя – две покрай гредите на домакините. При една контра на Ботев пък се стигна до куриоз. Лявото крило на пловдивчани навърза 3 / трима/ футболисти на Хасково и сервира в малкия пеналт. Там Цветков размина крака с топката, после пробва от воле и кълбото се вдигна нависоко. Сякаш заразен от глупостите на защитата, вратаря Пейков излезе неразчетено, топката го прескочи и попадна в ботевист на три метра пред тотално празната врата. Гостът обаче някак успя да извади кълбото в аут.

Съдиите пък за пореден път доказа, че има защо да ги бият в България. Троицата в черно се притесниха повече от треньора на Ботев Вили Вуцов, че неговия тим може да се размине с трите точки и почна да свири всяко съприкосновение за фаул. Освен че накъса жестоко играта, съдийската бригада се отличиха с няколко обратни фаула, смешни засади и половин дузина неадекватни отсъждания. Главния рефер пък май няма с кой да с говори в къщи, че търсеше всеки повод да води монолози с футболистите.

В крайна сметка никой не бе виновен на Хасково, че остана на последно място със само една победа от 7 изиграни мача и мизерните 4 точки. Младият и едва сглобен отбор на Ботев пък застана начело на А група с актив от 14 точки.

Отборът на Хасково

Боян Пейков, Атанас Кръстев, Иван Скерлев, Димитър Алексиев (82-Джихад Кямил), Владислав Узунов, Мартин Райнов, Бейсим Бейсим, Педро Еуженио , Недялко Хубенов (62-Емил Ангелов), Дончо Атанасов, Атанас Чепилов (64-Лозев)

Г.Христов

Гостите изтърваха половин дузина добри голови възможности
Най-натоварения човек бе вратаря Пейков
През целия мач футболистите на Хасково изоставаха
Отстъпваха и на втория етаж
...и по-скоро се бореха с топката отколкото да играят с нея

Агитката на Хасково
Това се казва агитка
Редовата публика пък нямаше много повод за емоции и тотално бе заглушавана от пловдивчани
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (43)

  • 1
    Fe
    fenove
    27 -15
    21:29, 30 авг 2014
    dimcho nenov i zdravko uzunov sasipaha otbora,van ot haskovo i dvamata,mamavi dolna prodajna
  • 2
    Ii
    iiii
    15 -20
    21:38, 30 авг 2014
    pensionera bai nedel dnes se rashojda6e kato vse e... Виж коментара
  • 3
    Ii
    iiii
    13 -17
    21:40, 30 авг 2014
    din4o nenov van omraznani proval sled proval nemog... Виж коментара
  • 4
    Fe
    fen
    23 -1
    22:05, 30 авг 2014
    Da se vzemat v race "blagodetelite"na otbora ina4e sme dotuk.
    • Fe
      fenove
      30 -1
      22:13, 30 авг 2014
      to ve4e nyama blagodateli,nikoi ne dava pari zaradi zdravko uzunov,ot kade se domakana tozi bezsramnik dolen,are otivai da si pasesh ovcete be pomak dolen
  • 5
    Fe
    fen111
    16 -11
    22:18, 30 авг 2014
    napravite biletite 50 lv ta nikoi da ne hodi gleda rezila na tiq sme6nici
    • Fe
      fen111
      22 -6
      22:26, 30 авг 2014
      taka e 10.00 lv za bilet sa prekaleno mnogo za edin tolkova posredstven i bezideen otbor
  • 6
    Iv
    ivan ivanov_1409427403
    18 -9
    22:36, 30 авг 2014
    Днеска ги гледах за първи път и все едно бях на контролна среща.Никакъв живец в тоя отбор,за желание,мотивация да не говорим.Тия ръководители слепи ли са че не виждат че има нужда от подкрепления на всяка позиция .Нападатели нула ,вратаря все едно за първи път пази ,3 паса точни не могат да си подадат.Изключение правят 3-4 момчета който наистина играят с желание.Един от тях е Лозев но той всеки мач влиза като резерва.Треньора много хубаво че ги вкара,но за А група се вижда че не става.Трябва да се мисли в тая насока да се сложи по опитен специалист с опит в А група.Един Емил Велев в тая ситуация ще свърши работа.То е перде и умее да дигне и мотивира футболистите и мисля че и точните футболисти ще докара понеже има връзки и познати мениджари ,а не като Здравко Узунов който докара само старазогорски ментета.
    • Вс
      Всевишния Кенанец
      19 -4
      22:43, 30 авг 2014
      Димчо Ненов няма вина, с това разполага, ако иска и Моуриньо да дойде с тези играчи толкова, а и не ми го хвали Велев един средняшки треньор който стои без работа в момента... Да не би ти да си Емил Велев и да се предлагаш?!?!?
  • 7
    Вс
    Всевишния Кенанец
    33 -1
    22:41, 30 авг 2014
    Велика публика на Ботев, разбраха го и хасковлии! Слаб отбор на Хасково и един още по-слаб съдия в един коректен мач между двата отбора! Заслужена загуба!
  • 8
    Ге
    Георги
    22 0
    22:48, 30 авг 2014
    С тази игра Хасково май са се запътили към "Б"група. Цяло първо полувреме нищо не играха, а чак когато Ботев им вкара два гола започнаха да играят. Имаха шанс да стигнат и до равенството, но тогава съдията започна яко да подпира канарчетата и не позволи на домакините да стигнат до равенството. Публиката също се отчете с много пропуски и от толкова хвърлени бутилки с вода не можа да уцели съдията!Не разбирам и защо треньора продължава да държи Деян Лозев резерва? След като се появи в игра веднага раздвижи играта и се пребори за невъзможна топка и подаде за гола. Това момче заслужава да бъде титуляр! Играе с хъс и желание!
  • 9
    Ге
    Георги
    22 -3
    22:56, 30 авг 2014
    БФС е решило тази година да изпаднат Хасково и Марек, защото си нямат лоби в БФС! Затова на всеки мач се пращат съдии които да им режат главите! Нали не си мислите, че ще изпадне Славия на Маджо или Локо София на олигарха Гигов или пък Черно море на групировката ТИМ?! Затова БФС още от сега си връзват гащите да не вземе накрая да стане някакъв сакатлък!
    • Бе
      безпристрастен
      8 -11
      11:57, 31 авг 2014
      на калпав х.й вълната му пречи.....сега съдиите виновни....
  • 10
    Ев
    Евертъна
    8 -16
    23:39, 30 авг 2014
    Пак да го напиша за непрочелите от миналата седмиц... Виж коментара
    • Ha
      haha_1409431541
      9 -9
      23:45, 30 авг 2014
      aide dimo ve4e imai magistrala shte stignesh po barzo do moreto,vzemi sas teb i pomacheto uzunov,taka shte spasim haskovskia futbol
    • Пе
      ПЕТЪР ПАКПАДНАЛОВ
      13 -1
      09:11, 31 авг 2014
      Ливърпул-евертън-5:0
    • Ев
      Евертъна
      6 -8
      11:35, 31 авг 2014
      До Петър,
      Петре трябва да помниш и не забравяш, някои неща
      "Анфийлд" е нашият първи стадион. Първият трофей спечелен на този стадион е от футболистите на Евертън.
      Червените екипи са екипите на Евертън.
      Ливърпул е създаден благодарение на Евертън.
      Завещали сме ви стадиона си и екипите си, защото Евертън е създаден от църквата и нейни служители.
      Както Бог създаде Земята, така Евертън сътвори Ливърпул и няма как да избягате от историята си.
      Проблема на двата клуба в момента е, че имат играчи обвързани с букмейкърската мафия!
    • Fe
      fen
      2 -7
      17:58, 31 авг 2014
      Съгласен съм .Ненов трябва да си ходи.Даже смяната... Виж коментара
  • 11
    Ьа
    ьас
    15 -5
    01:06, 31 авг 2014
    Не се отчайвайте целият български футбол е за боклука. Не става за нищо. Е Лудогорец проби, сега отбора ще си вземи милионите и пределно им е ясно, че и една победа няма да имат в групите! Излизат на терена, падат от Реал Мадрид 7,8 на 0 после и от Ливърпул 5,6 на 0 и накрая още една загуба ще запишат 3-0, ще си приберат парите и хайде пак в дискотеката в Разград.
  • 12
    Fe
    fen
    3 -10
    08:54, 31 авг 2014
    Dimcho Nenov vanka.Sledvashtia mach e s Litex s Ne... Виж коментара
  • 13
    Aa
    Aaaaaaaaaa
    14 -13
    09:05, 31 авг 2014
    Когато биха Лудогорец,някои повярваха ,че имаме отбор.Истината е,че мача бе уреден.Хасково повече няма да види победа.Особено с тези чобани които се мислят че са футболисти.
  • 14
    Fe
    fen
    10 -10
    09:37, 31 авг 2014
    Haskovo shte ima oshte pobedi zashtoto ima dobri futbolisti no niama trenior.Ako slojat dobar trenior shte doidat i pobedite.
  • 15
    Fe
    fen
    2 -9
    09:49, 31 авг 2014
    Nie dokoga shte padame.Navsiakade drugade kato ne... Виж коментара
  • 16
    Ха
    хаскьой
    5 -20
    10:02, 31 авг 2014
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 17
    Ге
    Георгиев
    10 -1
    10:13, 31 авг 2014
    Още с лиценза за стадиона се започна и до ден днешен продължава,но това е в България футбола,нямаш ли паралия собственик няма да изкараш дълго в така смешната А група.Ненов вчера се изказа,че това бил най-слабия мач на отбора,а той Хасково-Локо СФ гледа ли го ? Никой не му е виновен,че неможи да нареди състава за даден мач,а публиката подкрепя отбора във всеки мач,но не заради футболни качества на отбора,а заради приход от билети,дано след вчерашния мач идват отново хора,че съдийската комисия не ни харесва и това подтиква хората да хвърлят бутилки(за което ще имаме глоба).
  • 18
    Ni
    Niki_1409472212
    6 -9
    11:03, 31 авг 2014
    Varvete sekerov toy e taran no slona my preci
  • 19
    Ic
    ico_1409474661
    11 -9
    11:44, 31 авг 2014
    Abe hora nerazbrahte li che otbora ne se redi ot d.nenov.nemoje igrachi kato v.velev,g.ivanov,nichev,chanev i nai veche n.bankov da sa rezervi a da mi pushtat manekena em.angelov,chepilov,m.rainov,d.atanasov i nai veche super slabiqt peikov.ta tiq nestavat i za rezervi ta toq mi gi pushta titulqri.st.dragov kakvo mi lansira taq utrepka peikov.van mishocite ot haskovo.taka i taka shte otpadame pushtai si mladite da se obigravat.
    • До
      дочо
      12 -8
      13:55, 31 авг 2014
      Емил Ангелов е.... и ще бъде голяма легенда на нашия град. Трябва да се научите че всякой си има история и доста труд е положил да спечели 6 купи и т.н.
      Забравете наемниците който изобщо не вдигнаха нивото а са дошли с други цели и Топузаков който ги докара.
  • 20
    F1
    F1
    5 -12
    12:28, 31 авг 2014
    Neka na sledva6tia ma4 nikoi da ne hodi da se izla... Виж коментара
  • 21
    Ha
    hahaha
    2 -12
    13:09, 31 авг 2014
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • Kr
      krumova
      8 -1
      19:36, 31 авг 2014
      Kiro pak tochno vinagi se e razdaval vinagi
  • 22
    Fe
    fen
    0 -12
    15:15, 31 авг 2014
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • Ев
      Евертъна
      15 -5
      16:40, 31 авг 2014
      Юлий е мощен таран. Точно той и другите местни момчета изнесоха сезоните по селските групи.
      Несправедливо изгонен от отбора.
      Хасково не е клуб с пари и трябва да цени и уважава ПЪРВО местните си момчета, родните таланти, които от малки са в клуба.
      Няма какво да се плашат от ръководството, налагайте си местните и ги оставете да се обиграват.
      Вие не им давате достатъчно шанс.
      Дайте им шанс този сезон, па нека изпаднат, но ще имат опит.
      След един сезон в "Б" група ще се завърнат сред майсторите с друга нагласа и друго самочувствие.
      Вие в момента ги "убивате", мачкате самочувствието им.
      Та лошо ли отпред тарани да играят Алексиев и Шекеров подкрепяни от Лозев.
      Зад тях наредени останалите местни момчета.
      Навсякъде по света хората налагат местните си продукти, а в Хасково до момента през сезона, вие ги съсипвате.
      Това е истината!
  • 23
    Ев
    Евертъна
    9 -1
    18:20, 31 авг 2014
    Комплекса зад стадион "Хасково", от кой бе закупен?
    Комплекс, на който и аз съм тренирал, помощните игрища!
    От Кънчо Маймуната е закупен имота!
    Навремето уж.
    Незнам кой е настоящият собственик на имота!
    Ако е Кънчо Маймуната го призовавам да си върне комплекса, за развитието на футбола в Хасково!
    Парите не са всичко в този живот, ПРИЯТЕЛ!
    Наздраве от Лондон!
  • 24
    Ев
    Евертъна
    8 -4
    18:31, 31 авг 2014
    Понеже, никой от местните хасковски фенове, тартори или как да ги наричам?
    Никой не пише с имената си, а уж застават и искат нещо да кажат, ето аз заставам с имената си и живея в демократична страна като Англия, аз съм Светослав Иванов Шикеров - Евертъна!
    Застанете и вие до мен с имената си, а не да плюете с анонимните си профили из форумите!
    Тука е момента да отбележа един човек - ГАЛОНЧЕВ!
    Наздраве
  • 25
    Ев
    Евертъна
    2 -6
    18:49, 31 авг 2014
    Сега разбрахте ли каква е разликата, човек да живе... Виж коментара
  • 26
    Ев
    Евертъна
    7 -3
    19:02, 31 авг 2014
    Да попитам, къде изчезна "Старата школа" от фенове на Хасково?
    Роко, Щангата, Бабуля, БУРСУКА (нека си прочете името, защото ме изтри от Фейсбука и се мисли за ХУБАВЕЦ), Хелоуина, Пъшето.... хора, които днешната хасковска младеж не знае, а трябва да се учат от "Старата школа"!
    Наздраве
  • 27
    Ев
    Евертъна
    8 -2
    19:17, 31 авг 2014
    Запомнете едно!
    Източните бойни изкуства не провядват НАСИЛИЕ!
    Пак ще го кажа, изучавал съм ги тези неща при Иван-Ченгето, който е възпитаник на АВТОТРАНСПОРТА в ХАСКОВО!
    Кънчо Маймуната, върни си комплекса на Хасково!
    Там бизнес с манатарки не става, всичко е ОТЪПКАНО от школите на Хасково, през ГОДИНИТЕ!
    ЧИЪРС
  • 28
    Ев
    Евертъна
    8 -1
    19:42, 31 авг 2014
    Ето, за това аз и много други се борихме за хасково, и никой не може да ни окачи веригите на свободата!
    Ташаците на свободата, плюя над мишките, не сте се доказали!
    Наздраве
  • 29
    Ев
    Евертъна
    7 0
    21:31, 31 авг 2014
    Да искам да тренирам на комплекса КЛОКОТНИЦА, продажбите на Митю Кюфтето, Факоф!
    Аз не съм ченге, но те предизвиквам на БОЙ!
    Аз залагам комплексите на ХАСКОВО и излизам срещу тебе Кънчо Маймуната!
    Ти ако ме победиш ЕК, ЕК в едно тяло, аз ти казвам, ти не можеш да ме победиш, Кънчо Маймуната!
    Наздраве
  • 30
    Ев
    Евертъна
    2 -5
    23:15, 31 авг 2014
    Мога да ви аресвтувам ПИЧОВЕ,
    за пропаганда срешу БЪЛГАРИЯ
    Наздраве
  • 31
    Wh
    whysoserious
    6 0
    11:53, 1 сеп 2014
    zashto v igra ne se puskat futbolistite koito vkaraha otbora v ,A, grupa ?????
Последни новини