От х:

Днес в x:

Младите стари муцуни от ГЕРБ пак в листата

Без изненади е лидерското място на кандидат-депутатската листа на ГЕРБ в Хасково. В нея на две от челните места ще са младите „стари муцуни“ и досегашни депутати Делян Добрев и Владимир Митрушев. Бившият икономически министър е водач на листата, а Митрушев е трети. Между тях, на втора позиция, е шефката на общинската партийна структура в Хасково Евгения Ангелова. 
 
Делян Добрев почти със сигурност ще е депутат за трети път, а Митрушев за втори. В 42-то НС бившият зам.-кмет на Димитровград влезе от четвъртото място след като първият Делян Добрев, който водеше и листа в Перник, избра да влезе в парламента като депутат от миньорския град. Сега Митрушев ще се пробва да се изстреля в народното събрание направо от третата си позиция, предвид успеха, която предвиждат социологическите агенции за ГЕРБ.
 
Останалите от листата ще станат ясни утре, когато в местния РИК ще бъде регистрацията на кандидатите за Хасковски регион.
 
М. Манолова
 
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Из
    изпатил
    5 -4
    08:50, 1 сеп 2014
    знаете ли ,не искам и да чувам за герб ................когато "не ви го пожелавам" минете през тяхната "мелачка" и останете на улицата без лев само за да освободите място на безбройните гербаджийски "млади кадри" тогава ми ги хвалете. НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ
    • Пе
      ПЕТЯ
      3 -5
      12:19, 1 сеп 2014
      Така ли ? А когато останеш на улицата за да освободиш място за някой от ДПС или БСП по - различно ли е ?
Последни новини