От х:

Днес в x:

Предлагат кметския син Станислав за водач на листата на реформаторите в Хасково

Станислав Иванов има влечение към избори - снимката е читателска, правена е пред изборната секция в гимназията по авторанспорт на местния вот през 2011 г.

Кметският син Станислав Иванов да води листата от кандидат-депутати на Реформаторския блок в Хасково е предложението на структурата на ДСБ в региона за утрешния Национален съвет на РБ. Областният координатор на костовата партия Недялко Делчев потвърди информацията, но уточни, че предложението е съвместно между неговата формация и България на гражданите на Меглена Кунева. Човекът на Кунева за областта Диян Бояджиев обаче отрече пред репортер на Haskovo.net да има пръст в тази номинация.

Така или иначе тя ще се разглежда утре от Националния съвет на реформаторите, който включва областните шефове на различните партии. В списъка на ДСБ след Станислав Иванов са Стефан Димитров, шеф на ОбС в Димитровград и Емил Зайчев от Харманли.

Според Недялко Делчев представителите на други партии в блока имали други идеи за подредбата на кандидатската листа. Утре щели да станат ясни утвърдените имена.

Станислав Иванов вече е регистриран в РИК Хасково като независим кандидат, издигнат от инициативен комитет. При одобрение на името му начело на листата на Реформаторите, той може да изтегли регистрацията си като независим. 

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Въ
    възмутена
    4 0
    17:35, 30 авг 2014
    Г-жа Валя Дусманова да очаква проверка по случая. ТОВА Е ПОДСЪДНО!
    Всичките и служители да направят обща жалба и да и ходят после на свиждане в затвора!А който така смело предоставя личнни данни да и прави компания там!
  • 2
    Чи
    читател
    8 0
    19:52, 30 авг 2014
    Ей не се наяде тоя, сега ще принуди всички ц***** от общинските фирми да гласуват за него! Спрете се бе, семейството ви има пари за сто живота, катафалката няма ремарке!
  • 3
    Ст
    Стоян Илиев
    2 0
    17:28, 1 сеп 2014
    Ако искате това л**** да стане поредния алчен депутат на изборите не спете ами гласувайте щото циганите и турците гласуват под строй на 110%.Баща му му подари кариерата в Крепост,бетоновия възел "елба-бетон" и този некадърник ги съсипа сума ти пари дължи за заплати на хората.
Последни новини