От х:

Днес в x:

След кметския син и бивш син шеф се кандидатира за независим депутат

Господин Тонев

Бившият областен председател на СДС Хасково Господин Тонев се регистрира в РИК Хасково като независим кандидат за парламентарните избори на 5 октомври. Това е втората кандидатура извън партийните листи, след като миналата седмица регистрация направи и кметският син Станислав Иванов.

Кандидатурата на Тонев е издигната от инициативен комитет в състав: Велин Стефанов Кръстев, Данаил Грозев Дяков, Добри Христов Сталев, Костадин Марков Генчев, Недялко Петров Бахчеванов, Николай Петков Петков, Стайко Георгиев Стаев. Снощи Районната избирателна комисия е разгледала документите и е регистрирала инициативния комитет.

Господин Тонев бе начело на сините в Хасково през 2006-2007 година, когато организацията се тресеше от скандали. При създаването на партията на Бойко Борисов много от местните активисти се вляха в неговата структура. Тонев беше депутат, член на НИС на СДС и заместник председател на партията, но я напусна през 2008 година. Малко по-късно направи опит за създаване на собствена организация – Българска демократична общност (БДО).

Haskovo.net



Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини