От х:

Днес в x:

Берое ни довърши: 3:0 след доиграването, нашите последни

Берое направо разпиля Хасково

Хасково загуби с 0:3 мача си от поредния кръг на А група в Стара Загора срещу местния Берое. За разлика от първото полувреме, което бе вчера, този път домакините бяха по-милостиви и вкараха само още един гол. В актива им имаше и една греда и още 4 стопроцентови възможности за гол. Вчера мачът бе прекратен след първото полувреме заради порой и градушка, които се изляха над Града на липите. Днес в 20 часа бе нарсочено доиграването.

В което Хасково далеч не започна като обречен. Кулминацията на моментния импулс бе отличен прробив на Емил Ангелов през няколко футболисти на домакините, но малко преди нанасянето на головия удар в 57-та мунита заралии успяха някак да отнемат топката. После обаче хасковлии рухнаха и като нищо можеха да запишат разгромна загуба.

Крайното 3:0 за Берое бе оформено в 80-тата минута, когато нескопосано изнасяне на топката доведе до грешка. Веселин Пенев от зелените открадна топката, напредна по десния фланг и намери непокрития Спировски, който съвършенно необезпокояван от няколко метра прати топката за трети път във вратата на Пейков. След пробива на Ангелов в началото на втората част гостите така и не създадоха ново положение за гол. Не помогнаха и резервите в лицето на Вълчан Чанев, Атанас Чепилов и Диян Лозев. Жълти картони за нашите получиха Недялко Хубенов и тотално разочаровалия голмйстор на отбора Дончо Атанасов, който не бе изтраян и бе сменен четвърт час преди края на мача. Нямаше обаче нито от титулярите нито от резервите, който да се одързости да поеме отговорност, камо ли да бие точен шут във вратата на заралии. След този мач Хасково издълба до абсолютното дъно и се закотви на последното място еднолично с 4 точки от 6 мача. В следващият крлъг Хасково приема на Ямача отбора на Ботев който днес разпиля Славия с убедителното 2:0.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини