От х:

Днес в x:

Бойко Борисов: "Аз съм водач на цяла България"

„Идва коварна зима“, обяви лидерът на ГЕРБ на тържество в Мадан, послучай старта на мината "Върба Батанци" и допълни, че цените на тока са държани с популизъм 1 година и 2 месеца. Той визира и направените задължения на НЕК от над 3 милиарда по време на кабинета Орешарски и нарече „безумни“ договорите за АЕЦ Козлодуй и „какво ли още не“.

 „Добре че си отидоха, дай Боже след 5 октомври да има стабилно правителство да реши тези проблеми иначе ще е катастрофа“, отсече Борисов и обяви, че листите са готови и от тях няма да има изненади. Той съобщи, че в ГЕРБ са постъпили вече сигнали за купуване на гласове, но успокоил областните структури на партията си, защото ГЕРБ печели в големите градове, където  „манипулации не могат да се правят“. Сигнали за купуване са постъпили от Враца, Монтана, Видин, Кюстендил, Пловдив, Пазарджих, Сливен и Стара Загора, все градове с големи ромски гета, уточни той.

Попитан би ли излязъл в пряка битка с Бареков, като водач на листа, Борисов отговори:

„Аз много искам Бистрица да играе с „Реал Мадрид, но "Реал Мадрид" не искат, той излезе и измами хората, че съм агент от ДС, аз съм се явявал на 12 избора, вотът на избирателите съм го спечелил отдавна, да си върнат парите по КТБ, за мен -дори ако и двамата сме водачи на листи , тази битка не ми е пряка с него.

Аз съм водач в цяла България, аз съм водач на България“, отсече Борисов и допълни, че води 15 дела с Бареков.

След което раздаде няколко автографа на родопските миньори, ръкува се с неколцина от местните фенове и отново показно и с мръсна газ отпраши с мощния джип така, както и пристигна, но с близо час закъснение за церемонията.

Щиляна Чакърова

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини