От х:

Днес в x:

Полицай повали самоубиец миг преди да скочи от моста и го закопча (видео)

Джошуа Ким, 24-годишен полицай от Мериленд стана герой, след като видео от камерата в патрулната кола било публикувано в интернет. Във видеото се вижда как той спасява човек от самоубийствен скок. 

Видеото било публикувано от управлението на полицията в Мериленд, където работи Джошуа Ким, заедно с кратко описание на инцидента. 

24-годишният полицай спира патрулката на метри от човека, който в този момент прерачва парапета на почти 30-метрова височина.

Говорителят на щатската полиция Елена Русо е цитирана да казва: "Той излага живота си на риск. Той отива да хване мъжа, който можеше да го повлече през парапета със себе си. Това е много смело."

Ким е полицай от две години, но той казва, че неговите тренировки по футбол в гимназията са му помогнали в тази конкретна ситуация.

Ким поваля неуспелия самоубиец и му слага белезници, за да предотврати всякакви опити да се нарани по някакъв друг начин.

В патрулката по пътя за болницата мъжът благодарил на спасителя си и му разказал за неволите си, които го докарали до опита да сложи край на живота си - семейни и медицински проблеми.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини