От х:

Днес в x:

Хасково готови да сгазят Локомoтив

Изп. директор Тихомир Петков, треньорът Димчо Ненов и координаторът на фен клуба Илия Илиев присъстваха на брифинга

Ръководството на ФК „Хасково“ изрази надежда за победа срещу „Локомотив“ (София). Срещата от петия кръг на „А“ група ще се играе на стадиона на „Ямача“ в неделя от 18 часа. Реализирането на победа обаче няма да е никак лека задача, предвид факта, че някои от футболистите ще пропуснат двубоя. Това са Атанас Чепилов, Николай Димитров и капитанът Недялко Хубенов, под въпрос е и Дончо Атанасов. „Червено-белите“ обаче ще имат финансов стимул за победа. Ако надделеят над столичните „железничари“, хасковлии ще получат по 1000 лева премия, казаха от ръководството на клуба на пресконференция днес.

В изминалите четири мача „Хасково“ записа само една победа – срещу шампиона „Лудогорец“, останалите три са загуби - срещу „Марек“, „Локомотив“ (Пловдив) и ЦСКА. Така във временното класиране „червено-белите“ се нареждат на предпоследно място с три точки. Предвид досегашните резултати старши треньорът Димчо Ненов изрази надежда, че нещата ще потръгнат в по-добра посока.

На брифинга днес присъства и координаторът на хасковските фенове Илия Илиев. Той прикани всички желаещи да подкрепят „Хасково“ в неделя и допълни, че ако завбъдеще някой от феновете си позволи ексцесии, то ще бъдат взети мерки, този човек да не бъде допускан на домакинските мачове. Заради използване на димки и бомбички в първия мач срещу шампиона "Лудогоре", ФК "Хасково" отнесе глоба от 3000 лева.

Анета Кутелова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини