От х:

Днес в x:

Бивша миска търси най-красивите тела в Баните

миналогодишното издание на конкурса беше изключително зрелищно

Юристконсултът на община Минерални бани Петя Малинова, управителят на емблематичния комплекс „Изворите“ Калин Батаклиев и харизматичният собственик на един от най-атрактивните басейни в Баните Господин Чонков ще търсят най-красивите и хармонични тела в конкурс. Той е част от ежегодния Празник на минералната вода, здравето и красотата.

Атрактивният конкурс ще се проведе на 30 август на басейн „Дейзи“.

Красавиците и мъжагите с изваяни тела ще се показват в най-жежкото време от деня, около 13 часа. Така че разсъбличането до краен възможен предел е гарантирано.

От общината, която е организатор на събитието, уточниха, че макар до конкурса да има повече от две седмици, напливът от мераклии за признати хармонични тела е голям. Засега обаче повече са мъжагите - 8, дамите с нежни форми само седем.

Наградите обаче са много и атрактивни. Освен паричните - за І място – 100 лв., за ІI - 80 лв., за III – 50, има и много други. От общината издадоха в аванс само, че те се свързани с уикенд пакети за двама, вечери, безплатни масажи и карти за басейн в най-хубавите хотели на Баните.

Участниците в конкурса обаче трябва да са добре подготвени, тъй като журито тази година е супер опитно. Двамата му членове Чонков и Батаклиев имат опит от миналогодишния конкурс, а шефката на комисията Петя Малинова направо си е била миска преди десетина години, с корона от традиционния конкурс “Мис Хасково“.

 

Миналогодишното жури остава в почти същия състав, смяната е в средата...
...новият шеф-чаровницата Малинова
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини