От х:

Днес в x:

Светът скърби за загубата на Робин Уилямс

Новината за смъртта на любимия на поколения актьор Робин Уилямс шокира Холивуд. Известни личности публикуваха съобщения в социалната мрежа Twitter, за да изкажат съболезнованията и тъгата си, ето и някои от тях:

Стийв Мартин: Не бих могъл да бъда по-шокиран от загубата на Робин Уилямс. Голям талант и много искрена душа!

Бен Стилър: Един туийт не може да опише колко голямо сърце имаше Робин Уилямс и още повече какъв талант имаше. Това е толкова тъжно.

Кевин Спейси: Робин Уилямс накара света да се смее и да мисли. Ще помня и ще уважавам това. Страхотен човек, актьор и приятел. Ще ми липсва безкрайно много.

Линдзи Лохан: Робин Уилямс ме посети на първия снимачен ден на филма „Капан за родители" (1998г.) Никога няма да забравя колко беше мил. Каква огромна загуба. Моите съболезнования.

Президентът на САЩ, Барак Обама, поднесе съболезнованията си на семейството и приятелите на Робин Уилиямс. В следното изявление Обама почете огромния му талант:

„Робин Уилямс е бил летец, лекар, дух от лампата, бавачка, президент и какво ли още не. Но той беше единствен по рода си. Той влезе в живота ни като извънземно, но в крайна сметка успя да докосне всяка една частица от човешката душа", допълва президентът на САЩ, визирайки ролята на Робин Уилямс като извънземното Морк в телевизионната поредица „Морк и Минди" през 1978 г., с която става известен.

Най-съкрушена от загубата е съпругата му Сюзън Шнайдер.

„Тази сутрин загубих съпруга си и най-добрия си приятел, докато светът загуби един от най-любимите си актьори и невероятни човешки същества. Сърцето ми е разбито. Надявам се да не се фокусираме върху скръбта от смъртта му, а върху безбройните мигове на радост и смях, които ни е подарил."

Според запознати Робин Уилиямс се е борил с тежка депресия и злоупотребата си с алкохол и наркотици.

„Стоиш на ръба на пропаст, поглеждаш надолу и чуваш едно тихо гласче, което казва: „Скачай!", същото гласче, което ти шепне „Само едно...". Но „само едно" не е опция за някой, който не може да го понесе, беше споделил актьорът в интервю пред Даян Сойер.

Наскоро Робин Уилямс разказа за всепоглъщащия страх и безпокойство, които го подтикват да търси утеха в алкохола.

Актьорът ще остане завинаги в сърцата на публиката с образите си в „Мисис Даутфайър", „Джуманджи", „Добро утро, Виетнам", „Обществото на мъртвите поети" , „Добрият Уил Хънтинг" и др.

„Думите и идеите могат да променят света, без значение какво твърдят останалите", казваше актьорът.

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини