От х:

Днес в x:

Робин Уилямс оставя след себе си 4 нови филма

Предстои да видим четири нови филма с участието на Робин Уилямс през идните месеци.

В "Нощ в музея: Тайната на гробницата" (“Night at the Museum: Secret of the Tomb”), който е третата част от поредицата, той играе ролята на оживялата восъчна статуя на Теодор Рузвелт. Снимките по филма са завършили през май тази година и се очаква той да излезе по кината през декември 2014 г.

Уилямс се е снимал още в "Коледно чудо" (“Merry Friggin’ Christmas”)  - комедия за приключенията на Бойд, който е решил да прекара коледните празници с роднините си.

Третата продукция се казва "Булевард" ("Boulevard"). В нея Робин Уилямс се превъплъщава в образа на човек, който се опитва да избяга от скучното всекидневие и да открие истинското си "аз".

Последният филм с участието на великия актьор е анимация. Във "Всичко, както пожелаеш" ("Absolutely Anything") Уилямс озвучава кучето Денис и си партнира с Кейт Бекинсейл и Саймън Пег. Премиерата е насрочена за 2015 година.

Fox 2000 подготвяше продължение на хитовата комедия от 1993 г. "Мисис Даутфайър", където се очакваше комикът да се завърне към легендарната си роля на г-жа Даутфайър.  

Робин Уилямс бе намерен мъртъв в дома си. Съдебните лекари предполагат, че той се е самоубил.

Източник: http://offnews.bg/

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини