От х:

Днес в x:

Отиде си още една холивудска икона

Холивудската икона Лорън Бекол почина. Тя бе на 89 години. Член на семейството разкри пред сайта на звездите TMZ, че актрисата е затворила очи завинаги във вторник сутринта в резултат на масиран сърдечен удар в дома си в Калифорния.
Бака е най-известна с ролите си във филми като Key Largo и The Mirror Has to Faces. Новината за кончината на Бекол бе съобщена първо от говорителя на Томас Робъртс на MSNBC в Туитър, който я е получил от източник, близък до семейния кръг на актрисата.

През 1945 година Бекол се омъжи за култовия американски актьор Хъмфри Богард. Двамата останаха заедно до кончината на Богард през 1957 година. Четири години по-късно тя минава под венчилото с Джонсън Робардс, но бракът им се разпада през 1969 година.

Бекол има три деца.

Лорън Бекол е родена на 16 септември 1924 година в Ню Йорк. Майка й, Натали Вайнстайн-Бекол е еврейска имигрантка от Румъния. Баща й, Уилям Перск е родом от Ню Джърси.

Бекол се е снимала в над 70 филма. В последно време 89-годишната актриса се занимава с озвучаване на анимационни филми, сред които са „Семейния човек“ и „Ърнест и Селестин“.

Източник: Блиц

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини