От х:

Днес в x:

„Хасково” 2 изпусна дузпа срещу ЦСКА при нулев резултат

Младите футболисти не успяха да излъчат победител, но официалният тим на "Хасково" загуби от ЦСКА с 0:4

Младите футболисти на „Хасково” и ЦСКА не успяха да излъчат победител в днешния мач на „Ямача”. Двубоят от четвъртия кръг на дублиращата „А” група завърши с нулево реми.

И двата отбора доста се поизпотиха в 35-градусовата жега, но не показаха най-доброто от футболната игра. Определено домакините имаха преимущество и дори пропуснаха да отбележат гол от дузпа. Те пропиляха и няколко чисти голови положения. Още в 3-та минута Мариус Найденов можеше да открие резултата, но вратарят на гостите Анатоли Господинов, който е и бранител на националния юношески отбор, изби топката с крак. Положения се откриха пред Николай Петров, отново пред Мариус Найденов и Георги Коруджиев, който дебютира за „Хасково”, но късметът не бе на тяхна страна. Единствената опасна атака на ЦСКА пък бе в 18-та минута чрез Александър Аспарухов, който не успя да нацели вратата на Николай Банков.

През втората част хасковлии отново натиснаха, но не се стигна до опасни положения. Единствената голова възможност за домакините се откри в 60-та минута. При влизане в наказателното поле бе спънат защитникът Педро Еуженио и съдията отсъди дузпа. Зад топката застана Вълчан Чанев, но би в ръцете на вратаря и пропусна да зарадва хасковската публика, която наброяваше около 400 души.

С това равенство двата отбора получават по една точка. Така „Хасково” е на четвърта позиция във временното класиране със 7 точки от 4 мача. ЦСКА пък е на предпоследно място с 2 точки от 3 мача.

Следващата седмица във вторник младежите на „Хасково” ще гостуват на „Локомотив” (София). Футболистите на двата представителни отбора пък ще излязат в двубой в неделя на стадиона на „Ямача”. Срещата е от 18 часа.

Анета Кутелова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини