От х:

Днес в x:

Телевизор подпали апартамент на „Раковски“

Гръмнал телевизор подпали апартамент на булевард „Раковски“ в Хасково. Вследствие на инцидента са опушени стените в стаята, изгорели са част от мебелите. Пожарът е избухнал снощи около 19:30 часа, съобщават от противопожарната служба в областния град. На мястото са изпратени два екипа пожарникари, които потушили пламъците.

Близо час по-късно е възникнал друг пожар в цистерна с остатъчен битум в асфалтовата база до село Крепост, по пътя за летище Узунджово. Според специалисти цистерната се е възпламенила от нагревателите в нея. Вероятната причина за това е, че битумът е намалял под определения минимум, вследствие на което нагревателят се е оголил. Не е изключено по него да са залепнали отпадъци, което да е предизвикало инцидента. И в този случай са се отзовали два екипа огнеборци. При пожара е обгоряла цистерната, датчика и останалия около един кубик битум.

Вчера сутринта около 9:40 часа е станал и пожар в дизелов компресор в във фирма „Стандарт“ в Димитровград. Въпреки че огнеборците са изразходвали близо 4 тона вода, не са успели да спасят машината.

Анета Кутелова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини