От х:

Днес в x:

ЦСКА разгроми „Хасково” на „Армията” с 4:0

„Хасково” претърпя зашеметителна загуба от ЦСКА на стадион „Българска армия” тази вечер. 31-кратните шампиони стигнаха до лесна победа с 4:0 над новака в мач от 4-ия кръг на „А” група.

Първи за домакините се разписа капитанът на "армейците" Валентин Илиев, който се завърна след продължителна контузия. Той успя да се изяви като титуляр за 1:0 в 23’, засичайки подаване на Антон Карачанаков. Това донесе настроение в играта на домакините, които продължиха с добрите атаки, но защитата на „Хасково” действаше добре. 9 минути по-късно обаче Тони Силва отбеляза може би най-красивия гол в тазгодишното издание на „А” група, след като от 27 метра прати топката неспасяемо във вратата на гостите.

Две минути преди края на двубоя играчът на „червените” Жоан Филипе пусна пас в наказателното поле и от 3-4 метра Орелен Жоаким оформи резултата на 3:0. В даденото продължение вратарят на „Хасково” Боян Пейков изпусна топката след изпълнение на корнер и разбъркване, а Серджиу Буш беше на точното място, за да оформи крайния резултат.

Така ЦСКА продължава без поражение и само с 2 допуснати гола в класирането. "Червените" имат 10 точки в своя актив след три победи над „Литекс”, „Левски” и сега „Хасково”. Новакът остава с 3 точки на 11-о място в класирането.

Анета Кутелова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини