От х:

Днес в x:

Вълшебна работилница забавлява децата на Момчилград

Вълшебна работилница по рисуване и моделиране забавлява децата на Момчилград. Забавни игри, рецитиране на стихчета и песнички допълниха празника на малчуганите в градския парк. Събитието бе част от празничната програма по повод предстоящата Международна среща на момчилградчани на 2 август.

С осигурените от община Момчилград изделия децата изрисуваха лицата си с любимите си анимационни герои. Забавата им продължи в компанията на клоуна Коко-Роко. Той показа на най-малките жители как се изработват фигури от балони, много интересни игри и други тайни от клоунадата.

Не по-малко щастливи бяха и родители, които се забавляваха заедно с децата си и изживяха един щастлив празник. „Наистина се получи страхотна забава за децата. Програмата надмина всички наши очаквания, а децата бяха толкова доволни, че отказаха да си тръгнат“, изразиха задоволство те .

От местната администрация изразяват благодарности към своите партньори от Център за обществена подкрепа за доброто взаимодействие в организацията на детския празник. В празничната програма с концерт се включиха изявени ученици от местните училища.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини