От х:

Днес в x:

Kyocera Brigadier: нов смартфон със сапфирно стъкло


Японската компания Kyocera, известна с тежките тестове на сапфирното стъкло собствено производство, предлага своите смартфони Brigadier на американския пазар чрез мобилния оператор Verizon. Това става точно когато много потребители с нетърпения очакват новия iPhone 6, който трябва да се появи след около месец.

Това ще е първият смартфон със сапфирно стъкло, разпространяван чрез мобилен оператор. Интелигентният телефон е оборудван с 4,5-инчов дисплей с резолюция 1280х720 пиксела, базиран на необявена система-върху-чипа с четири процесорни ядра и тактова честота 1,4 GHz. Техническите характеристики съответстват на комуникатор от среден клас: 2 GB оперативна памет, 16 GB флаш-диск, слот за външни microSD карти памет, основна камера с резолюция 8 мегапиксела и предна камера с резолюция 2 мегапиксела.

Kyocera Brigadier ще се различава от другите смартфони главно по засилената защита от външно влияние. Устройството покрива спецификациите на стандарта IP68, а това означава, че смартфонът е защитен от вредното влияние на праха, херметичен е и може да бъде потапян на дълбочина над 1 метър. Допълнително Kyocera Brigadier съответства на предписанията на американското Министерство на Отбраната и е устойчив на вибрации и работи в много широк температурен диапазон.

Главната особеност на Kyocera Brigadier е сапфирното стъкло Sapphire Shield, което е на практика невъзприемчиво към одрасквания. Цената на този смартфон засега не е обявена.

Източник: kaldata.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини