От х:

Днес в x:

Ламбов оглави ДАИ Хасково, остава шеф и във футбола

Митко Ламбов вероятно ще оглави ДАИ Хасково от началото на другата седмица

Общинският съветник Митко Ламбов оглавява ДАИ Хасково, сега регионална дирекция “Автомобилна администрация”. Той ще заеме длъжността след спечелен конкурс за директор на местната структура.

Ламбов е първи в класирането с общ резултат от конкурса с 33.72 точки. Втори в надпреварата остана Петър Димитров с 32.44 точки, който досега бе временно изпълняващ длъжността директор. Общинският съветник е надвил опонента си при интервюто, иначе резултатите им от теста са равни. Третият кандидат в конкурса бе Йордан Панев, но той не е бил допуснат до интервю.

Това е четвъртият поред конкурс, който този път приключи с избор на шеф. Предишните пропаднаха, тъй като кандидатите не покриха необходимите изисквания.

Митко Ламбов вероятно ще встъпи в длъжност в началото на другата седмица. Той обясни, че новата му длъжност не пречи да остане в Общински съвет Хасково, както и в Управителния съвет на футболния клуб.

Мисля, че регионалната дирекция “Автомобилна администрация” трябва да се управлява от местни хора, които познават проблемите в сферата, обясни Ламбов. Той добави, че е наясно, че задачата му няма да е лесна. В тази насока би му помогнал предишния му стаж от 17 г. управленски опит. Все пак от 98-а година съм в превозваческия бизнес, уточни Ламбов. Той обаче не се нае да коментира някаква стратегия или предложения за промени в местната автомобилна администрация.

Анета Кутелова

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини