От х:

Днес в x:

Как да спечелите мъжа, когото желаете

Колкото и да сме уверени, понякога губим ума и дума пред обекта на желанията си. Един мъж не се печели с визия, а с малко хитрост и постоянство.
Ето и няколко лесни трика, с които да впечатлите човека, когото желаете и да го накарате да ви забележи и пожелае.
1. Любовта минава през стомаха
Няма мъж, който да откаже на вкусно домашно приготвено ястие, което разбира се, включва много месо. Отваряйте готварската книга или сайт и намерете рецепта, която да отговаря на вкуса на любимия човек. Преди това разузнайте все пак какво му харесва.
2. Бъдете в час с любимия му спорт
Може лесно да спечелите уважението на един мъж, ако покажете, че разбирате от спорт и то от неговия любим спорт. Това ще ви помогне да водите непринуден разговор по-лесно, а и освен това в очите му ще бъдете различна и интересна, тъй като малко жени отговарят на този „критерий“. 

3. Дайте му пространство
Никога не преследвайте един мъж! Силният пол по природа има ловни инстинкти и обича той да гони, а не обратното. Така че спрете да му досаждате и да го задушавате с куп въпроси, постоянни съобщения и телефонни обаждания. Човекът има нужда от лично пространство!
4. Сближете се със семейството и приятелите му
Това е доста силен коз, тъй като малко или много мъжете се влияят от мнението на хората около тях. Спечелете майка му и близките му приятели, Така ще сте винаги добре дошла в дома му и на сбирките му, а освен това, оставяйки трайно впечатление в тези хора, те постоянно ще питат за вас и ще искат компанията ви.
5. Не се променяйте
За да бъдете интересна, вие също трябва да запазите част от живота си. Не зарязвайте хобитата, приятелите си, всички тези неща, които са ви направили такава, каквато сте и каквато той е харесал. Имайте мнение и се борете за него, Нека той вижда във вас предизвикателство и се бори за вниманието и времето ви.
6. Научете се да прощавате
Жените по природа сме малко дребнави и забелязваме всичко. Това може да ни изиграе лоша шега, защото ще имаме куп поводи да се дразним. Игнорирайте дребните грешки и се научете да прощавате. Хора сме и правим грешки.

Източник: http://novini.dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини