От х:

Днес в x:

Мъж се хвърли от третия етаж заради пожар

69-годишният Вълчо от Симеоновград загина пред входа на блока си, където се стоварил след полет от третия етаж. Пенсионерът скочил в паника от избухналия в пламъци апартамент. Човекът първо потърсил спасение на балкона, но гъстия дим и искри го „подгонили“ през парапета към уж по-малката злина. За съжаление при падането от близо 7-метровата височина мъжът получил тежки травми по тялото и главата и издъхнал на място.

Трагедията се разиграла в 3 без 15 тази сутрин. Съсед чул силен трясък под прозореца си, а при наздъртането навън видял силует на проснат мъж. Комшията подал сигнал на 112 и тръгнал да види какво става. При излизането от апартамента си на 4-я етаж, видял гъстия дим от горящия под него апартамент и отново позвънил на 112. На място се озовали пожарна и полиция.

При първоначалния оглед на тялото и изгорелия апартамент не са открити следи от насилие. Назначена е аутопсия. Според съседи на починалия Вълчо Степанов, човекът от известно време живеел сам след като жена му била на гурбет в Гърция. Бил тих и затворен човек, а напоследък имал някакви проблеми, но никой не знаел точно какви. По случая е образувано е досъдебно производство по чл. 127, ал.1 от НК. Работа та по случая продължава.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини