От х:

Днес в x:

Приятел на загиналия рокер се обеси във вилата си

Млад русенец е бил намерен обесен във вилната зона "Касева чешма", съобщи „Русе нюз“. От пресцентъра на Областната дирекция на МВР потвърдиха информацията. Безжизненото тяло на мъжа билo открито съвсем случайно. Съседка минавала край вилата и чула продължително звънене на телефон, без някой да се вижда наоколо. Влязла в двора и тогава се натъкнала на страшната гледка, след което позвънила на тел. 112.

Пристигналите на място екипи на полицията и "Спешна помощ" само констатирали смъртта на младия мъж. Следи от насилие не били открити. Предполага се, че Р.С. е изпаднал в дълбока депресия и тогава е сложил край на живота си.

Р.С. се занимавал професионално с татуировки, имал и ателие в ж.к. „Чародейка“. Ползвал се със славата на добър майстор. По неофициална информация мъжът и преди е изпадал в подобни състояния, усамотявал се за продължително време, но никога не давал и да се помисли, че може да посегне на живота си.

По ирония на съдбата, Р.С. бил близък приятел на рокера Ивайло Андреев, който загина в събота вечер. Двамата били членове на клуб „Тъндърс“.

Източник: http://novini.dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини