От х:

Днес в x:

Подпаленият Тихомир – от инцидент в инцидент

Пасат-а, който изгоря на същото място в 4 сутринта на 13.12. 2013 г


40-годишният Тихомир Георгиев, чието луксозното Камаро бе подпалено вчера, не за пръв път има подобни премеждия. Оказва се, че това е вторият негов автомобил, който гори, като най-любопитното е, че това става на едно и също място. Пожароопасният „паркинг“ се пада в началото на ул. „Георги Кирков“ и по-конкретно пред номер19. Вчера в три сутринта там пламна двигателния отсек на паркирания Шевролет Камаро, а на 13-ти декември 2013-та година същата част на Фолксваген Пасат. Вчерашният пожар бе в 3 сутринта, предният в 4. И в двата случая почеркът е един и същ – огънят е бил „стъкнат“ под двигателния отсек, който е почти единствената засегната, но затова пък тотално, част от колата. Доколкото колите не могат да вървят без двигател, това е напълно достатъчно те да бъдат бракувани завинаги.

И през декември живеещите в квартала заявиха, че не познават лично момчето, нито знаеха да живее в района. Чували го само по име-някой си Тихомир. Според запознати мъжът всъщност живее някъде в центъра, защото луксозният Шевролет Камаро е бил многократно забелязван на паркинг до блок между улиците „Атон“ и „Калоян“. Извършителите и на двата палежа не са разкрити.

Справка в архивите на Haskovo.net пък показа че Тихомир Георгиев е отдавнашен „познайник“, и то пак с инцидент. Всъщност мъжът живее втори живот, след като на 21.08 2009-та година мощният му мотор Сузуки се заби със 180 км/ч в маневриращ пикап на пътя Хасково-Димитровград. Яздещият мотора Тихомир получи тежки травми - перфорация на белия дроб, счупени ребра и ключица, черепно-мозъчни травми. Младежът буквално бе върнат от отвъдното, като претърпя няколко операции в Пловдив. Накрая се възстанови напълно, като някакъв акт на справедливост от страна на съдбата, защото въпреки високата си скорост, катастрофата с мотора била предизвикана от неправилната маневра на леката кола.

По неофициална информация разследваната версия за огнения инцидент от вчера/а и от декември 2013/ са неуредени финансови взаимоотношения, засягащи бизнеса на мъжа. Той е съдружник на бивш хасковски мандраджия в бизнес с ветрогенератори.


Г.Христов

Опожареното вчера Камаро - открийте приликите
Това остана от мотора на Тихомир след зверската катастрофа от 21.08.2009 г
Мъжът буквално живее втори живот, след като лекарите едва го спасиха тогава
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини