От х:

Днес в x:

Опожариха спортен шевролет картинка

Полицията извършва оглед на колата

Спортен шевролет Камаро бе подпален тази сутрин малко след 2 часа на улица „Георги Кирков“. Огънят е тръгнал изпод двигателния отсек и макар да не е бил толкова мощен, че да спука даже и предните гуми, свършил главното – увредил тотално двигателя. Пожарът бил загасен от пожарната, светкавично извикана от живеещите на Георги Кирков 19, където бил паркиран шевролетът. Отзад Камарото продължаваше да изглежда като картинка, но отпред бе пълна скръб - освен напълно унищожения двигателен отсек, бе засегнато и предното панорамно стъкло, плюс дясната врата. По неофициална информация, около и под колата са намерени следи от запалителна течност и стопилки, вероятно от бутилки, в които е била течността.

Колата е собственост на млад мъж на име Тихомир Андонов. В квартала не можаха да се сетят как точно изглежда „момчето“, макар че всеки забелязвал шевролета. Не паркирал редовно там. Не бил от квартала.

Всъщност Камарото е било по-често забелязвано на паркинг в центъра. Спортното бижу биело на очи измежду стотината коли, обичайно паркиращи зад блока на „Атон“ и „Калоян“. Паркирал редовно там от близо година. Според съседи момчето живеело някъде в района. Измежду многото вероятни адреси, Тихомир Андонов не бе открит за коментар. Полицията извършва разследване.

Г. Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини