От х:

Днес в x:

Каква е кармата на всяка зодия

От окултна гледна точна всяка зодия носи своята карма и причината да се родим в определен зодиакален знак не е случайна, а показва какво ни е липсвало в минал живот.
Овен – При родените в знака Овен кармата показва, че в миналия си живот са били много нерешителни и са се сливали с тълпата. Първата зодия от хороскопа показва, че мисията им в този живот е да бъдат лидери и да не отстъпват от позициите си.

Телец – Щом сте родени в знака на Телец, в миналия ви живот сте били много бедни. Мисията ви през този живот е да се научите да печелите пари и да се радвате на скъпи придобивки.

Близнаци – Под знака на Близнаци се раждат хора, които в миналия си живот са се отдали изцяло на науката или на друга обществена кауза. Мисията им в този живот е да се радват на малките неща

Рак - Ако рождената ви зодия е Рак, означава, че в миналия си живот сте били отдадени изцяло на работата. В този живот трябва да обърнете повече внимание на семейството си, за да оцените спокойствието и времето, прекарано с близките.

Лъв – Родените в знака на Лъв в предишния си живот са ценели повече желанията на другите хора, а не своите собствени. В този живот представителите на тази зодия трябва да посветят повечето време на себе си.

Дева – Представителите на зодия Дева в минал живот са се посвещавали изцяло на духовните си търсения. В този живот им се дава шанса да усетят привлекателната страна на светската суета.

Везни – Щом сте роден в знака на Везните, означава че в миналия си живот сте били груби и жестоки. Мисията ви в този живот е да бъдете пример за хуманност, чест и справедливост.

Скорпион – При родените в знака на Скорпиона загадъчността и потайността им не са случайни. В миналия си живот те са били прекалено повърхностни и открити, а в този живот силно трябва да пазят тайни.

Стрелец – В миналия си живот представителите на тази зодия са били дълбоки духовни същества, а в този живот кармата им предопределя да бъдат чисти и искрени като деца.

Козирог – В предишен живот представителите на тази зодия са загърбили кариерата си заради семейството. В този живот им се дава шанса да се реализират професионално.

Водолей – Щом сте родени под знака на Водолей, означава, че в минал живот сте били голям егоист затова в този живот трябва да помагате повече на другите.

Риби – Представителите на зодия Риби в минал живот са научили всички необходими жизнени уроци. В този им живот остава да приложат наученото и да слушат по-често интуицията си.

Източник: http://novini.dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини