От х:

Днес в x:

5 неща, които трябва да знаете за всяка от зодиите

ОВЕН

1. Един Овен винаги ще ви каже какво мисли за вас, независимо колко неприятно ще ви стане от това.

2. Овните са крайни хора и ако не ги уважавате трайно и ги пренебрегвате, те могат да забравят изцяло, че съществувате и то за цял живот.

3. Овенът първо действа, после мисли.

4. Овните много искат да имат добър партньор до себе си и това ги кара да водят една голяма битка със собственото си его.

5. Колкото лесно се пали един Овен, толкова лесно и гасне.

ТЕЛЕЦ

1. Телците не издържат на продължителен стрес, затова, за да ги имате по-дълго в живота си, просто им спестете това негативно преживяване.

2. Телците са много добри любовнници, просто понякога трябва да ги подканяте, като това се отнася по-скоро до мъжете.

3. Телците може често да казват колко са бедни - лъжат - те винаги имат пари!

4. Не се опитавайте да спрете Телец, когато си е наумил нещо, той ще го направи на всяка цена, дори това да му коства неща, които са важни за него.

5. Телците имат много активен емоционален живот, но в ситуация на стрес, загубват дар слово, в такива моменти се опитвайте да ги щадите, защото ги наранявате много, ако ги нападате вербално. 

БЛИЗНАЦИ

1. Близнаците не са лоши хора, дори обикновено са много добронамерени, пък и не могат да ви навредят прекалено, защото не са много последователни.

2. Близнаците имат нужда да общуват - ограничите ли това им право, то буквално ги убивате.

3. Близнаците казват това, което им се струва красиво да бъде казано, те обичат хубавият изказ, независимо дали казват истината или си измислят.

4. Близнаците искат да доминират толкова много, колкото и да са доминирани.

5. Близнаците винаги остават в душата си деца, а когато човек носи детското в себе си, то той не може да е лош. 

РАК

1. Раците са първично добронамерени и готови да се притекат на помощ.

2. Раците никога не забравят обидата, дори и след време емоцията да отшуми и те да мислят, че са простили.

3. Раците имат огромна нужда от ред и дисциплина, които те трудно постигат, поради емоционалната си природа.

4. Добрите отношения с майката са най-важното нещо в живота на един Рак - отсъстват ли, то Ракът чувства огромна празнина в себе си.

5. Раците са чудесни родители, но трудни колеги, просто защото сферата на дома им е по-близка и по-присъща.

ЛЪВ

1. Лъвът няма проблеми - той има нерешими драми, които ще ви сподели, изигравайки ги като на сцена.

2. В положителното си проявление Лъвът може да е много инфантилен, стигащ до изключителен артистизъм.

3. Лъвът винаги чува критиката ви и на момента си взима бележка, но той просто мрази критиката, затова не я повтаряйте!

4. Никога не си позволявайте да пренебрегвате един Лъв - нито като поведение, нито като думи - това ще ви докара много проблеми!

5. Лъвът може всичко, просто се научете как да поискате от него да ви го даде. 

ДЕВА

1. Ако ги смятате за критични, то не може да си представите колко критични са те най-вече към себе си.

2. Девите са много практични хора, които не може да мотивирате, ако не им обясните добре каква е ползата от това, което правят.

3. Тези хора имат способността да запомнят всичко, интересуват се от всичко и могат да ви смаят с всякаква, често напълно ненужна, но много впечатляваща информация. Внимавайте какво споделяте с тях – ще бъде завинаги запомнено!

4. Ако искате един човек Дева до вас да се чувства добре, то работете позитивно по самочувствието му, защото Девите  са способни сами да си го унищожат понякога.

5. Понякога Девите са много дребнави и много фиксирани в детайла. Не им се дразнете, защото те винаги искат да са сигурни във всичко, да проверят всичко, да се информират за всичко. Те имат качеството да се съмянват в информацията, в себе си, във вас. Това е част от тях, не се опитавайте да го променяте, просто го приемете. 

ВЕЗНИ

1.  Това, че Везните ви изглеждат мили и компромисни не означава, че нямат мнение, което може да защитават много яростно, ако им прелее чашата.

2. Везните са принципни хора, могат да бъдат и много крайни на моменти.

3. Трудността във връзката с Везни идва от факта, че ако вие като партньор забугите почва под краката си, то цялата връзка ще се разклати.

4. Не се захващайте с една Везна, ако не смятате, че сте много качествен човек, който може да се отразява звездно в лицето на партньора-Везни.

5. Везните са свързани с Венера, а тя е свързана с парите. Затова понякога Везните могат да бъдат много очарователно пресметливи, дори стиснати. 

СКОРПИОН

1. Това са много чувствителни и раними хора, които не обичат да показват това си лице.

2. След адската криза Скорпионът искрено съжалява, но се чувства безсилен да спре енергията, докато тя бушува.

3. Скорпионите не нараняват само другите, негативните им емоции ги нараняват предимно тях самите.

4. Скорпионите вярват в истинските, дълбоки и емоционални отношения, в които има доверие, стабилност и взаимност. С това бихте могли да ги спечелите.

5. На всеки един Скорпион може да му се противодейства с логика, тъй като те са крайно емоционални, логиката не винаги им е най-силната страна. 

СТРЕЛЕЦ

1. Стрелците обичат да отправят директна критика към хората, която те разбират като откровеност, но те самите не обичат да са обект на такава критика.

2. Ако не сте много подготвени по темата, никога не влизайте в спор с един Стрелец - винаги ще ви надговори.

3. Стрелците лесно се палят, но и лесно гаснат - това се отнася и до любовните им отношения.

4. Стрелците не обичат да са ограничени, не обичат да са поставени в рамка - те са малко като котките - ще дойдат при вас, когато решат, а не когато ги викате.

5. Стрелците са егоисти, точно както и другите два огнени знака. Ако не им обръщате внимание, цупите им се и ги пренебрегвате, то не може да очаквате, че те ще останат с вас. 

КОЗИРОГ

1.  Козирозите често следват максимата: "Защо да е лесно, като може да е трудно?"

2.  Във връзка с предишното твъдение... усилията за Козирога нямат значение, защото той постига целите си на всяка цена, колко и да е висока тази цена.

3. Ако живеете с Козирог и искате да го запазите за дълго в живота си – никога, каквото и да се случи, не му казвайте, че се е провалил. Провалът може да съсипе един Козирог, дори да го демотивира да живее.

4. Не се оплаквайте, че Козирозите са неемоционални хора, това не е така. Един ден ще видите емоциите им. Никога няма да забравите този ден.

5.  Това, което може би трябва да знаете за Козирозите е, че те всъщност са големи идеалисти - много са крайни, много са мрачни, но са много справедливи, точни и отговорни.

ВОДОЛЕЙ

1. Водолеите могат да бъдат много компромисни и да изглеждат слабохарактерни - това не е така, настъпите ли ги лошо, ще видите разрушителното им лице.

2. Водолей е най-слабият астрологичен знак. По тази причина водолеите не умеят добре да защитава егото си. Когато все пак им се наложи те или не го правят или стават супер тиранични.

3.  За да имате хармонична и дълготрайна връзка с един Водолей, най-напред трябва да сте приятели.

4. Водолей не е от най-сексуалните знаци, но пък за сметка на това представителите му са обикновено красиви. Затова бъдете малко по-активни, ако Водолеят се разсейва и не се сеща накъде отиват нещата. 

5. Искате ли да защитавате някаква кауза на някой, който се чувства онеправдан - намерете тогава Водолей - той ще свърши вашата работа. Колкото по-идеалистична е една кауза, толкова повече приляга на Водолея.

РИБИ

1. Рибите са много умни и паметливи хора, но не винаги могат да демонстрират знаният си и често са неразбрани.

2. Рибите са крайно нелогични хора и не се опитвайте да им обяснявате нещата логично и да ги възпитавате по този начин - Рибите чувстват, те не анализират.

3. Рибите могат да изчезнат така бързо от живота ви, както са се и появили и то само ако направите една малка грешна стъпка и ги нараните. Така ще изчезнат, че никога няма да ги намерите.

4. Добрата оценка на партньора е много важна за всеки един представител на този  знак - добрият партньор може да направи чудеса с една Риба, а лошият може да я доведе до тежка емоционална криза.

5. Настроенията при човека Риби се сменят толкова бързо, колкото и емоциите му, затова никога не може да знаете дали в един момент няма да смее на една история, а в следващия да ви се обиди безкрайно, че сте го засегнали с нея. 

Хули Леонис

Източник: xyli-leonis

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини