От х:

Днес в x:

Наградиха Гавраил Гавраилов с значка „Пол Харис” с един диамант

 Досегашният президент на Ротари клуб-Кърджали Гавраил Гавраилов получи престижното отличие Значка с един диамант „Пол Харис” на името на основателя на ротарианското движение. Гавраилов бе президент в мандата 2013-2014 г., който изтече снощи. Наградата му бе връчена от асистент дистрикт гуверньора на зона 9 за България Панайот Панайотов. Значки „Пол Харис” получиха Себахатин Гьокче и Велко Бонев за дейността им в служба на обществото.

Гавраил Гавраилов от своя страна награди със сертификати членове на клуба, които са били много активни през изтеклия мандат. Сред тях са Себахатин Гькче за активни международни връзки. Георги Желев за помощта на клуб „Млади сърца”,Джевдет Адем за изграждането на площадкдки за шахмат в парковете на Кърджали и Момчилград и др.Със сертификат бе отличен и журналистът Георги Кулов за популяризиране на ротарианското движение.

Преди седмица в презентация за членовете на клуба Гавраил Гавраилов отчете мандата си. Сред инициативите са поставяне на националните трибагреници на входовете на Кърджали и Момчилград, Билбордове за кампании на Ротари , дарение за клуба на пенсионера „Млади сърца”,и зложба на професор Мустафа Аслъер, изграждане на шахматни площадки в парковете на Кърджали и Момчилград, дарение на компютри на членове на Клуба на инвалидите и др.

Сред най-значимите за ротарианците събития бяха организираната среща на дистрикт- гуверньорите на дистрикт 2482-България Валентин Стоянов и на 2420-Турция Хялюк Олусой.

Много инициативи имаха и младите ротарианци. Те бяха подкрепени от Гавраил Гавраилов. Сред тях са риболовен турнир,организиран от Ротаракт ,акция „Купи и дари” проведена от Интеракт, съвместно младежите от БЧК,инициатива „Сподели любовта” на Интеракт, семинар на Ротаракт-„Аз предприемачът”.

Кърджали бг вести

Георги Кулов бе отличен със сертификат
Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини