От х:

Днес в x:

Жестока катастрофа между джип и "Ауди", загина млад мъж

Жестока катастрофа между Приморско и Царево отне живота на 33-годишния Константин от Царево. Инцидентът е станал преди броени минути по пътя между Царево и Приморско. От тежките травми след зверския удар между двата автомобила младият мъж е починал в линейката до бургаския кв. Крайморие, на път за болницата. В момента транспортират трупа му към моргата.
Константин е пътувал в джип "Сузуки Витара", а другата кола е "Ауди" с бургаска регистрация, съобщава "Флагман". Единият от автомобилите е опожарен напълно, а другият е смазан до неузнаваемост. Тялото му е излетяло от колата и е открито на няколко метра от нея, не е ясно в коя от колите е пътувал Константин. Мъжът е нямал лични документи в себе си. В МБАЛ-Бургас не е постъпвал друг ранен при инцидента. Трупът е откаран в Съдебна медицина за аутопсия.

Катастрофата е станала до бетоновия възел край Лозенец, видя репортер на Флагман.Бг. Противопожарен автомобил все още гаси избухналата кола, чиято марка не може да бъде различена. Колата е изпепелена до неузнаваемост и все още пуши. Пътят от Китен към Царево е отцепен заради жестокия инцидент и трафикът се отклонява през селата.

Източник: http://novini.dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини