От х:

Днес в x:

Млад мъж в смъртоносен полет от 8-я етаж на Георги Кирков (обновена)

Млад мъж скочи от 8-я етаж на 11-етажния блок на „Георги Кирков” 16 около 11.30 часа днес. Вероятно става дума за самоубийство. Полицията е отцепила района, в момента линейка прибира тялото. По първоначална информация мъжът се казвал Тенчо и бил от няколко месеца на квартира в блока. Живеел сам, работел като хладилен техник. Съседите го описват като приятен мъж, не знаят да е имал проблеми. 

Допълнена в 15 часа. 

Все още не извършена аутопсията на 32-годишния Тенчо Тенчев, който скочи от 8-ия етаж на ул. „Георги Кирков“ 16, но от предварителния оглед няма данни за престъпление, съобщиха от МВР Хасково. Окончателното становище обаче ще е на съдебния лекар д-р Христо Еленски.

Тенчо бил на квартира в блока на „Георги Кирков“ от 20 февруари. По думите на домоуправителя Георги Станков бил много кротък и разбран. „Тихо, скромно момче, не пие и не се заяжда с никого. Никога не е закъснявал с наема, давал е пари за общите разходи на входа“.

Не бил женен, живеел сам. Съседите твърдят, че не е имало шумни компании в квартирата му.

Мъжът е от димитровградското село Горски Извор. Наследил семейния бизнес за електричарски услуги, но вместо в ателието на баща си на село, се преместил в големия град. Според техни съседи в Горски извор преди две години майка му е имала известни психични проблеми, заради които дори влизала в болница .Съседите от Горски извор обаче категорично отричат семейството да е нещо „не добре“ - просто особняци, но иначе много добри хора. Вестта потресе Горски Извор, което научи за трагедията от медиите. Последни научили родителите.

Haskovo.net

Съседите в блока бяха потресени

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

Последни новини