От х:

Днес в x:

Награда: Баскетболният „Хасково“ най-социален

Станислава Станкова получи наградата

Баскетболният "Хасково 2012“ получи награда за клуб с най-развита социална отговорност за сезон 2013-2014 в Националната баскетболна лига за жени /НБЛ/. Наградата бе връчена на спортния директор на клуба Станислава Станкова, чиято е и основната заслуга за признанието. Заслугата идва заради множеството инициативи, които клубът е предпиел през сезона, извън състезатлната дейност. На всички домакински мачове имаше награди за публиката, от ръководството поканиха всички деца от Дом "Асен Златаров" да гледат безплатно мачовете в зала "Дружба", занесоха им и пакетирани храни, баскетболистките се включиха в честването на 3 март и др.

"През тези 8 месеца работих доста активно върху този проект. Считам като много добро решение и политика на лигата да се работи и развива маркетинговата дейност с цел популяризиране на играта сред обществеността и повишаване нивото и авторитета на българския баскетбол", сподели спортният директор на клуба Станислава Станкова. Независимо, че наградата е персонална, тя възнамерява да я връча на президента на клуба д-р Георги Гелов, тъй като той непрекъснато изразявал своята подкрепа към Станкова и проекта в тази насока.

Награждаването бе на официална пресконференция в зала „Унивеврсиада“ в София. Призове бяха връчени в общо 4 категории, които бяха обявени от главния мениджър на лигата Иван Ценов. В другите категории носители на награди станаха "Балкан", "Рилски спортист" и победителят в НБЛ "Дунав". На брифинга бе обсъдено бъдещето на лигата и новото й лого.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини