От х:

Днес в x:

Талантите от „Майстора” с нови награди

Със „Специална награда на младежкото жури” на престижния конкурс „Една българска роза“ в Казанлък се завърна Биляна Арсова от СОУ ”Владимир Димитров – Майстора”. Седмокласничката от Кърджали бе наградена не само за певческото си умение, но и за впечатляващото си артистично поведение на сцената. 
Кърджали бе представен от възпитаници на музикалния педагог Камен Арсов от СОУ „ Владимир Димитров – Майстора”.„Грамота за отлично представяне” и сувенир с логото на конкурса получиха същи Йоана Георгиева и Мариян Арсов от пети клас. 
Новото откритие Камелия Митрева от трети клас заслужи сребърния медал в първа възрастова група. Тя изпълни песните си с чиста интонация и топъл кадифен глас
Конкурсът „Една българска роза“, който се провежда всяка година в град Казанлък, е включен в календара на Министерството на образованието и науката. В надпреварата взеха участие от цялата страна. Сред тях бяха имената на млади таланти и от други конкурси и телевизионни състезания като „Големите надежди”. Изпълнителите трябваше да покажат вокално майсторство и артистичност пред професионалното жури и зрителите. Конкурсът се провежда в два тура. В първия участниците са скрити зад параван и журито оценява само изпълнението им. Във втория тур продължават само най - добрите. Поредното участие на деца от Кърджали е нов успех за учениците на СОУ”Владимир Димитров –Майстора”

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини