От х:

Днес в x:

Отвлечен 10-годишен се спаси с пеене (видео)

Уили пял, докато не го пуснали

10-годишно момче в Атланта се прибра живо и здраво след като не спря да пее госпел на предполагаемия си похитител .

Не се знае как е щяло да завърши отвличането, ако Уили Майрик не беше пял през цялото време. На 31 март, точно преди 10-тия му рожден ден момчето било подмамено в кола пред дома му. Тогава то решило да пее непрекъснато една и съща песен -  госпел озаглавен "Всеки да възхвали" от Езекия Уокър. Изглежда религиозните текстове дошли в повече на предполагаемия похитител. Той обикалял с колата и пеещият Уили в нея три часа. След това пуснал детето, като му наредил да не казва на никого за отвличането. Цял и невредим Уили отишъл до близката къща и се обадил на кръстницата си.

Похитителят се издирва. Местните църкви и бизнесът обединили усилията, за да се съберат 10 хиляди долара като награда, за да намирането на заподозрения.

Що се отнася до Уили, той се прочу като смел, пеещ госпел герой. Управата на града организира среща в чест на Уили, за да предупреди другите семейства какво трябва да правят в случай на отвличане.

Уокър, който написал песента, дори летял до Атланта, за да се срещне с Уили. Уокър казва за медиите: "Аз просто исках да го прегърна и да му кажа, че го обичам ... Аз наистина вярвам, че Бог говори чрез мен, за да спаси живота на този млад човек."

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини